Öncelikle inceleme yazmakta berbat olduğumu söylemekle başlayayım. Öyle arkadaşıma yazar gibi bir şeyler yazacağım.
Ben sadece Işıl arkadışımın hikayesini okudum o yüzden bu hikayeye göre yorum yapacağım eğer kitapta hikayesini yayınlayıp bu incelemeyi gören olursa bana hikayesini gönderirse çok mutlu olurum.
Hikayede eleştirebileceğim tek şey "de" ekinin yanlış kullanımı bir de bazı basit noktalama işaretleri, bu hikaye olabilir ama ileride kitap çıkartacağın zaman böyle hataların sıklığı rahatsız edebilir (kitap basılırken düzeltilmiş lütfen yorumları okuyun) onun dışında hikaye akışı olsun, merakta bırakma olsun gerçekten mükemmel bir hikaye olmuş aşırı sevdim sıkılmadan saatlerce okuyabileceğim bir anlatımın var başarılarının devamını diliyorum yazmayı hiç bırakma.
Tekrardan yazayım. Bu incelemem başta da söylediğim gibi sadece Işıl arkadaşımın hikayesi için oldu, eğer kitapta hikayesini paylaşmış arkadaşlar bu incelemeyi okurlarsa bana hikayelerini gönderirlerse çok mutlu olur, incelemeyi de güncelleyerek onlar hakkında fikrimi de eklerim. Hoşça ve kitapla kalın.