Okuuuuu!!
2025 70. kitabı
Okunma: 28 Mayıs 2025 16:47
"Biz sadece kendimizin değil, dünyadaki bütün mazlum milletlerin haysiyet ve istiklal kavgasını yaptık." İncelememe başlamadan önce başta nutuk olmak üzere tarihimizi anlatan eserlere okumalarınızda yer vermeye çalışın mutlaka arkadaşlar!! Unutmayalım ki Ulu Önder ' imizin de dediği gibi tarihini bilmeyen millet yok olmaya mahkumdur. Bu toprakları ne şartlar altında aldığımızı hiçbir zaman unutmayalım ki bir karışının bile olsa değerini hep bilelim , vatandaşlık görevlerimizi aksatmadan yerine getirelim !! Peki herkesin yazdığı doğru mu , bilgi kirliliği çok var deyip bilhassa okumaktan kaçınan arkadaşları görüyorum. Derinlemesine araştırmalarıyla tarihimize ışık tutan sevgili yazarımız Con Sinov un @masakitapcom dan çıkma #yarınınadamı serisiyle (kitaplığımın en özel yerinde) tarihi yolculuğa çıkmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. İşte bugün serinin son kitabı Yarının Adamı 5 - Halaskâr Gazi ile geldim. 1921 in ikinci yarısı ile 1923' ün başları arasındaki dönemin anlatıldığı eserde beni en çok etkileyen ne kadar koskoca bir tarihi yeni baştan yazsan da annesinin kaybıyla kendini küçük bir çocuk gibi çaresiz hissetmesi.. Velhasıl kelam arkadaşlar; sonunda boğazınızda büyük bir yumrunun gelip oturduğunu hissedeceğiniz eseri mutlaka ama mutlaka okuyunnn!! İncelemeyi bitirmeden serinin devamını sabırsızlıkla bekleyen birileri vaaarrr , umarım en yakın zamanda kavuşuruz devamınaa !!
Alıntı
Yarının Adamı 5 - Halaskâr GaziCon Sinov · Masa Kitap · 0223 okunma