Alışveriş merkezleri bizden çalınan malların beş katına bize satıldığı yerler.
Biz kendimiz üreteceğiz, kendimizin ihtiyacı fazlasını doğaya zarar vermeden üretmek mümkün ise üretip kendimiz satacağız. Aracı, soyguncu, komisyoncu istemiyoruz. Devlet bu konuda neden rekabete giriyor. Rekabet dolaylı aynı soygunu işbirliği yaparak tekel bir çabaya dönüşür. Kâr amaçlı her yerde rekabet bir aldatmacadır.
Bankalar bizden çaldıkları yetmiyor gibi karşılıksız para basarak aşırı üretimi doğal kaynak hırsızlığını maliyeysiz finance etmektir. Bugün ki soygunun bir boyutu budur. Asıl boyutu o gizil yüz yıl önce ki niyettir. Tümü bertaraf edildi.
Uşak ve uzak görüntü ile insanları tüketim ve borç kanalları ile yukarıdaki yönetenleri kullanarak dertleri bunaltmak ve ülkede neler döndüğünü önlemeye yönelik bir art niyetli çabadır. Türk ulusu görsel medyanın devlet fişini çekmiyor ise uyanan her insan kendisi çekmelidir.
Sosyal ağlar ha keza on yıldır iktidar ile ortak bana adeta engel olmak için çaba harcarken burada da Atatürk, din ve ideolojik faaliyetler adına adeta kafa karışıklığı bozgunculuk yaymıştır.
Çan holdingler soygunun adabını unutmuş bize sosyal medya veya ürettikleri teknoloji ile kendilerine karşı soygun dolayısıyla saygı duyulması gerektiğini bunun içinde teknolojik adab-ı muaşeret öğretmeye kalkıyordu.
Örneğin üslubun sert ve alaycı olmamasına dikkat edin vb.
Orada bize sessiz sedasız hizmet edin bizim aleyhimize bir faaliyete alet olmayın diyor.
Reklamı seyredeyim soygunun düzenini bozmayalım. Emir göbekten bağlı olduğu uzak erimli soygun planı bunlar taşeron.
iki yüzbin bankacıdan hala itiraz eden yok. Ayıptır ya ayıptır. Bu ülkenin olanaklarını çalanlara ekmek parası diye hizmet etmek bu noktadan sonra ihanettir.
Zaten amaçları robotlar ile sizi tamamen işinize son vermek olup şu gidişat dolayısıyla orada tutunuyorsunuz.
Kamulaştırma sonrası kimse işsiz kalmayacak devlet herkese iş verecek.
İmam kadrosu boşalınca o maliyet ile ülkemiz kalkınması için yeterli sermaye ve iş olacağı oluşacak. İmam diye memurluk mu olur. Hiçbir eğitimi olmayan imam hatip çıkışlı siyasete tarikat ve cemaat aracılığıyla bağlı herkese is veriyor parasını aleyhimize faaliyetin bedelini hepimiz ödüyoruz.
Dinler tarihi tarih oldu. Hristiyan projesi kumpası deşifre oldu. Din mi kaldı.
Alışveriş merkezlerinde ki soygunu ayakta tutan kitlenin eğitim ve eğitissiz tümü cehalet içinde hizmet ediyorlar.
Savaş riski olunca hemen marketlere koşup evleri yıka basa doldurarak bu soyguna kaynak aktarıyorlar. Bu para Ortadoğu terör örgütü vb her silahlı soyguna gidiyor.
Bu olmasın diye dünyayı tehdit ediyorlar.
Anadolu daki devrim tüm dünyaya devrim getirdi.
Çünkü insanlığın yerine konabilecek hiçbir fikir yoktur.
İnsanlığın adı Türk farkı.
Bütün ülkeye söz ile aşı yapıldı.
Çok yakında devrim kararları nihai sonucu yüzleştirrcek.
Türk ulusu kendi dünyasını kurdu. Orada geçmiş sicili bozuk hiçbir niyete yer yok m
Oyuncu değişikliği ile varlık göstermelerine bile izin vermeyeceğiz.
Merkez bankası olmayacak para olmayacak kur faiz soygunu olmayacak. Altın vurgunu olmayacak.
Kısaca piyasa denen 12 Eylül soygunu yüzünden beşyüz yaşında ki kapitalizm öldüğü ile yüzleşecek.
Daha fazla detay yok. Yalvarmaya ve tehdit etmeye gerek yok.
Cumhurbaşkanı bu toplumu daha fazla neden soyulmasına izin veriyor anlamıyorum.
Anayasa derdimiz değil derdimiz soyulmak.
Kamulaştırma kararları alın balon patlasın biz bir an önce insanımızı ve toprağımızı iyileşeceğiz.
Siyasi partileri muhatap almayacağız. Bölücü ve soyucu sözde demokrasi bitmiştir m
Demokrasi tramvayından başka bir niyet için inmedi iseniz rakip ile pazarlık yaparak bir kumpas tutmayacak ve biz daha fazla soyulmuş olacağız.
On yıl fetö adı altında Bizans oyunun yüzünden batı ve sermaye soygunu yararına bize verdiğiniz zarar sizi tarihin asla affetmeyeceği bir yere koyacak.
Bizim size ülkemizde savaş ile faşizm olmasın diye gayretimiz için minnettar olmanız gerekiyor.
Biz bunu yurdumuz ve ulusumuzu çok sevdiğimiz için yapıyoruz.
Azmışlara daha fazla prim vermeyin. Sizi ne ile tehdit ediyorlar ise çıkın ulus ile paylaşın ve kamulaştırma yönetim devrimi kararları alın. Bitsin bu zulüm.
Peşi sıra İran, Rusya, Çin ve daha sonra insanlığın yaşatılmak istendiği batı hariç her yerde devrimler olacak.
Önder Karaçay