2025 32. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2025 00:00
Agkin ve Ates birbirlerine duyduklari hisleri tamamen kabullenmis ve aralarindaki güvensizligi de yok ederek iligkilerini bir adim öteye tagimiglardir. Ancak bunlar yaganirken yeni dugmanlar kendini gostermeye; gegmigten gelen sirlar, ihanetler ve acilar gün yüzüne çikmaya baglar. Öyle ki Askin'in, Ateg'le artan baglarinin tutkusunu yaçamaya firsat bulamadan, ögrendigi yeni gerçeklerle dünyasi altüst olur. Karanliktan kendini gösteren yeni sirlar onun bile aklinin alamayacagi kadar karmagiktir. Askin ögrendigi yeni gerçeklerin ve verdigi büyük kayiplarin üzerine gönüllü bir teslimiyet gösterip kelepçelere ve parmakliklara gittikçe yaklagirken aslinda yeni bir hayatin baglangicinda oldugunun farkinda degildir. Ateg'le yaçadiklari büyük aska ragmen bir kez daha kargi kargiya gelmek zorunda kalirlar ama ikisinin de iyi bildigi bir gerçek vardir: Ates ve Atespare'yi kimse yenemezdi. "Bu son gibiydi ama son degildi. Sadece yeni bir devrimin baglangiciydi, ölümsüz olacak isyanin yeni perdesiydi. Belki de ne Ates ne de Ates parçasi daha birbirleriyle tanismamisti."
Ateşpare 5Ceren Melek · Ephesus Yayınları · 20241,133 okunma