2018 9. kitabı
Bu kitabın yazarı yani Zekeriya Efiloğlu okulumuza gelmişti. Konferans amaçlı. Sıkıcı olacağını düşünmüştük arkadaşlarımla yazarı ilk gördüğümüzde. Ama tam aksine öyle güzel öyle etkileyici konuştu ki.. Kendi yaşamını anlattı. Yeri geldi ağlattı yeri geldi güldürdü. Konferans salonundan çıktıktan sonraki tek düşüncem 'okuduğum kitaplar çok boşmuş' oldu. Ben bir kitabı beğenmesem bile hiçbir zaman boş olduğunu düşünmem, o kitap bir yerde mutlaka bana birşeyler katmıştır. Bu yazarın kitabını kesin okumam lazım diye düşündüm. Böyle etkileyici konuşan bir adamın kitaplarıninda güzel olacağını düşünmüştük ve 45 yıllık hayatına 15 kitap sığdırmış. O gün de devam eden bir kitap fuarımız vardı. Gittim kitap fuarına annem ve babamda vardı yanımda. Adam konuşuyor biz hayran hayran ona bakıyoruz falan :D Benimle konuştu ve dediki "sana 'Aşkın Peşinde' kitabını öneriyorum. Çok beğenecegine eminim." dedi. Ben zaten o kitabı alacaktım. Sonra annem başka hangi kitabınızı önerirsiniz gibisinden konuşunca 4 kitabını daha aldık:D Kitapla ilgili söyleyebileceğim tek şey çok ağlamam olabilir. Her satırında ağladım diyebilirim. Çok küçük yaşta olmasına rağmen üstünde tonlarca yüklenmiş bir kızın hayatını anlatıyor. Bir kitap okudum yaşadığım herşeye şükrettim.
Aşkın PeşindeZekeriya Efiloğlu · Hayat Yayınları · 2015296 okunma