2025 9. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2025 14:04
Ah zavallı Edgar. O küçücük çocuk halinle yalanla ve sahte arkadaşlıklarla nasıl da baş başa kaldın değil mi. Hayatının en iyi arkadaşını bulduğunu düşündüğün sana saygı duyduğunu seni çok sevdiğini düşündüğüm birinin seni sadece bir araç olarak kullanmasının büyük küçük demeden insan ruhunda ne büyük yıkımlar oluşturabileceğinin büyük bir kanıtı olan bir kitap gerçekten. Kullanılmak bir amaca ulaşmak için araçsallaştırmak başka bir hedef için duygularının görmezden gelinmesi ve sizinle işleri bittiklerinde sizi bir köşeye atmaları sizi görmezden gelmeleri öyle can sıkıcı bir şey ki yanlış yaptıklarını bildikleri halde utanmaları gereken onlar oldukları halde sizi azarlamaya devam ederler ve aslında ne kadar haklı olduğunuzu bilseler bile sizin duygularınızı görmezden gelmek onlar için çok daha kolaydır evet böyle kötü insanlar var gerçekten dikkat etmek lazım tamamıyla hayatta da karşılaşabileceğimiz bir olay ama edgar bununla çok küçük bir yaşta tanıştım iyi tarafından bakmak gerekirse büyüdüğünde çok güçlü bir çocuk olacak.
1K
Yakıcı SırStefan Zweig · Aperatif Kitap · 201851,3bin okunma