Kutlu Olsun-1 Kitap Yorumu
2025 1. kitabı
Meltem ve Rüzgar aynı yetimhanede büyümüş iki küçük çocuk ve birbirlerine çok bağlılar lakin Meltem'in ailesi bir gün onu yetimhaneden alıyorlar ve yıllarca Rüzgar'la olan ilişiği kesiliyor.Yıllar içinde Rüzgâr diş hekimliği oluyor ve kendi kliniğini açıyor ama Meltem'in hâli hiç de iyi değil ama bir şekilde tekrardan bir araya geliyorlar ve anlaşmalı evlilik yapıyorlar. Kitabın konusu kısaca böyle, benim yorumlarıma gelecek olursak; Kutlu Olsun'u ilk yazılmaya başladığı dönem wattpad'den okumuştum ve o anda hem Rüzgar'a hem de Meltem'e içim çok çabuk ısınmıştı. Meltem'in çektiği acılar olsa bile cesaretini asla yitirmemesi beni çok mutlu etti, eminim okuyan herkesi de çok mutlu etmiştir. Öte yandan Rüzgar.. Rüzgar favori erkek karakterlerimden birisi. O kadar nazik bir adam ki.Direkt green flag yani.Onun haricinde bazı sahnelerde Rüzgar'a çok gıcık oldum ama aynı zamanda onu çok iyi anlayabiliyorum. Eğer acılarla harmanlanmış bir hayat, arkadaşlıktan aşka ve tamamen green flag bir erkek karakter okumak istiyorsanız Kutlu Olsun size önerimdir. Yazarın dili zaten çok akıcı, bir imza gününde kendisiyle tanışma şansımda oldu çok tatlıydı. Şimdilik benden bu kadar. İyi günler. -yalancıkasırga
Kutlu OlsunAyça T. K. · Pukka Yayınları · 0825 okunma
1 +1'leme