Silah Başında Aşk
2025 36. kitabı
Bakın bugün size ne ile geldim. Kalemi olan #silahbaşındaaşk ile geldim. Bir tim düşünün birbirlerinin ailesi, sırdaşı olan. İşte o timde olan Uğur'un hikayesi ile geldim. Uğur ığdırda görev yapar. Dıştan sert, despot suratsız, buz kütlesi olsa da yaşadıkları hiç kolay değildi. Neden mi? çünkü küçük yaşlarda yetimhane ile tanışır ve orda büyür. Orada ona sahip çıkan biri koruyup kollar ve asker olmasını sağlar. Tek ailesi, can bağı dediği kişiler timdeki arkadaşlarıdır. Yaşadıklarından sonra arkadaşları hariç kimseye güvenmez. Bir gün bir telefon alır. Konuştuğu kişi yeğeni için ondan yardım ister. Onu koruyup kollamasını, saklamasını ister. Kim mi? Ehh bizim yere göğe sığmayan, hareketli, cıvıl cıvıl, neşe dolu kızımız Menhus. Menhus psikoloji son sınıf öğrencisidir. Uğur ile ikisinin aslında yaşadıkları olaylar benziyor. Menhus'da ailesiz büyüyen halası tarafından sahip çıkılan bir kız. Uğur menhus'un halasını kırmaz ve onu korumak için söz verir. Ayy düşünün biri buz kütlesi, diğeri cıvıl cıvıl bir kız aynı evi paylaşırlar. Ehh uğur kıza neler dedi,sürekli kırdı,incitti. Uğur onunla hergün askeriyeye gider gelir. Ama menhus'un herkesten gizlediği sırlar vardır. Gün geçtikçe menhus Uğur'a karşı bi şeyler hissetmeye başlar. Çat çat dile getirir. Ama Uğur'un güvensizliği ona bir adım bile attırmaz. Yalnız maşallah bizim kız da bir ağız var bir laflar adam çıldırmayıpta ne yapsın. Yiaa ben en çok Ercan ve Erdem çok sevdim onları. Onların yanı sıra bütün tim menhus'a kucak açtı. Kitabın sonlarına doğru öyle olaylar oluyor ki hadi be diyerek okuyacaksınız benden demesi. Uğur ile Menhus'un halası ile geçmişteki bağ nerden geliyor? Menhus'un sakladığı sırlar neler? Menhus bizim buz kütlesi'nin kalbini eritebilecek mi? Gökkuşağı yağmurlarımı dindirecek misin? Yağmur olmadan gökkuşağı olmaz ki. Demekki senin de yağmurlarının yağması gerekiyormuş benim sana gelmem için. Sende gitme ben zaten kimsesizim ama sen gidersen bende kalamam geride. Bana hep küçük bir kız çocuğu olduğumu söylüyorsun ya gidersen bu kız çocuğunun kalbi kırılır. Benden çok kişi gitti ama sen gitme. Rabia Gümüş PAROLA YAYINLARI #silahbaşındaaşk
Silah Başında AşkRabia Gümüş · Parola Yayınları · 202579 okunma