HAYDEN&DARCY
2025 58. kitabı
Okunma: 18 Haziran 2025 15:02
Ehh bir serinin daha sonuna geldik. Sporcu romantizmi bu kadar seveceğimi düşünmemiştim gerçekten. Bazen erkek karakterler için satır aralarına 'gerçek hayatla hiçbir ilgi,alaka,bağlantısı yoktur.' uyarısı yazılsa hiç fena olmaz aslında. Birde yıl olmuş 2025 biz neden bu tarz filmler izlemiyoruz artık ? Bu tarz kitapların filmlerinin çekilmesi taraftarıyım. İnsanların güzel ilişkiler, teşvik edici başarılar görmeye biraz hayattan soyutlanmaya ihtiyacı var (yani benim :D) Neyse... Arkadaştan ilişkiye giden bir konumuz var. İkisi de yıllar önce birbirlerinden hoşlanmış ama birbirlerine adım atmaya korktukları için farklı ilişkilere savrulmuşlar ama arkadaş olarak kalmışlar. Kızımız darcy, oğlumuz hayden'ın bir erkek arkadaşıyla sekiz yıllık ilişkilerinden sonra ayrılıyorlar. Darcy ve Hayden beraber yaşamaya başlıyorlar. Aralarındaki hoşlanma durumu bu süreçte tekrardan canlanıyor ve kendimizi onların dünyasında buluyoruz. Bu tarz kitaplarda ne erkek ne de kız karakterimiz toksik olmadığı için öyle bir hikaye okumuyoruz. Soft ilişki sevmesem de bu tarz kitaplar beni baymıyor. Çünkü birbirlerine köpek köle olan değil, birbirlerine saygılı birbirlerini destekleyen çift okuyoruz. Bu tarz kitaplar ilişkideki her dinamiği ele alıyor ve bu benim hoşuma gidiyor. Rina tarzı evrenlerden sonra bu tarz kitaplar soluklanmak için müthiş bir kaçış yeri oluyor. Ben çifti sevdim bu arada. Hayden serinin başından beri merak ettiğim bir karakterdi zaten. Aralarındaki gelişimi çok güzel işlemiş olmasına rağmen bazı sahnelerde baharatlı olmasına rağmen hala 'arkadaşça,yardım amaçlı' adı altında bunu yapmaları aşırı gülünçtü açıkçası gördük 'arkadaşlığı' :) Çokta uzatmak istemiyorum çok fazla söylenecek bir şey yok çünkü sadece az okunmasına şaşırdım açıkçası. Serideki favori çiftimiz soracak olursanız tabi ki nefretten aşka ilerleyen ikinci kitabımızdaki çifti söylerim :D Nefes alıp soluklanmak isteyen, dramdan toksiklikten uzak kitap arayanlar için bu seri tam da sizler için. Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar. >>>>>>>>
The WingmanStephanie Archer · Orion · 2024195 okunma