·416 syf.····Okunma: 08 Haziran 2025 14:37 Merhaba kuşlarım
Serinin üçüncü kitabı ile geldim karşınıza.
Hadi başlayalım.
Yeşil hastalandıktan sonra Drew ona kalbini vermek ister. Ancak Yeşil nakil sırasında uyanır ve anestezi işe yaramadığı için nakil gerçekleştirilemez. Bu ameliyat sırasında aldığı hasardan ve radyasyonlu kalbinin işlevini yavaşlatmak adına verilen serumlardan dolayı Yeşil, son bir yılını unutur.
Tüm arkadaşları ve sevdiği adam hafızasından silinir.
Hepsi kendini en baştan tanıtır ve kaldıkları yerden devam ederler. O sırada Drew, sırf Yeşil'e dokunduğu için nakil doktoruna saldırır. O sırada isyan çıkar. Ortalık karışınca Anastasia, Emily'e der ki; burdan kaçın! Deborah, Emily ve Yeşil Ötanazi'den doktor kimliği ile kaçarlar. Yolda gördükleri tırcıya otostop çekerler. Yolda akıllarına Marcus gelir ve onu ararlar. Marcus'un evi tadilatta olduğu için ailesinin evine götürüyor. Ailesi de tatilde ama baş uşak Marcus tarafından tembihlenmesine rağmen yine de Bayan Marshall'ı arıyor ve haber veriyor. Tatilden dönen aile evde iki mahkum ve herkes tarafından aranan kalp taşıyıcısını görünce şok geçiriyorlar. Bunu duyan Drew de babasının ölümünden beri gelmediği o eve sırf Yeşil var diye geliyor. Büyükanne Marshall evde huzursuzluk çıksın istemediği için göndermek istiyor lakin Bayan Marshall oğlu yıllar sonra eve döndüğü için göndermek istemiyor. Fakat nihayetinde Büyükanne Marshall Yeşil'i evden gönderiyor. Deborah ve Emily'i de Marcus gönderiyor.
Drew Yeşil'i buluyor ama Yeşil de aynı zamanda babasını buluyor. Yeşil'i babasına bırakan Drew onu terk ediyor.
Yeşil artık babası, üvey annesi ve iki kız kardeşi ile Green Malikanesinde yaşıyor.
Sonrasında Emily'nin doğurgan denek olduğunu ve Sofia'nın da denek olduğunu öğrenince Ötanazi'ye teslim oluyorlar. Müdür (adını unuttum) tüm gerçekleri açıklıyor:
Sam Green yıllar önce çalıştığı bankayı soyuyor ve bankanin bilgilerini bir çipe kaydediyor. Çipide karısının kalbine naklediyor. Çip radyasyon yayınca Sam'in karısı yani Nicolas ve Erich'in anneleri ölüyor. Sonrasında çip kaybolmasın diye kalbiyle nakledilmek üzere kalp sökülüyor. Sonrasında kanlar uyuştuğu için kalbi Chloe'ye naklediliyor. Fakat Chloe'nin küçük kalbi dayanmıyor ve kalbi Yeşil'e naklediyorlar.
Gerçekleri öğrenen Yeşil odasına gidiyor ve Drew'in bunları zaten bildiğini öğreniyor. Sonrasında Drew'in odasına girip serum iğne yapan Linda'yı görüyor. 3 gün etkisi sürecek olan serumun etkileri sadece komut edilenleri yapmak.
Drew artık sadece Ötanaziye çalışacak durumdadır ve Yeşil ne yapacağını bilemez.
EVET BU KİTAP DA BU ŞEKİLDE BİTTİ. BİRKAÇ YORUMUMU KOYUCAM ŞİMDİ BURAYA.
Perdelerden içeriye sızan gün ışığını fark edince avazım çıktığı kadar bağırdım. (Syf 68)
Sen bağıramıyosun ki?
SESİ OLMAYAN BİRİ NASIL ÇIĞLIK ATABİLİR ABİ BÖYLE BİSİ OLMUYO OLMUYO KENDİNİZE GELİN
BAĞIRDIM VE O KADAR SESİN ARASINDA ÇIĞLIĞIMİ DUYDU DİYO???
WHATT DEDİN GÜLÜM?MM
İKİNCİ KEZ ONUN DUDAKLARİNİ HİSSETMEK İSTİYORUM DEDİİİ, VE YANDI.
MANTIK HATASİ.
BU ÜÇÜNCÜ ÖPÜŞMELERİ.
İLKİNDE ODADA İKİNCİSİNDE OKULUN BAHÇESİNDEYDİLER.
Kellsey gördüğüm en iyi üvey anne
Güzel bir serüven ve ben merakla devamını okuyacağım.
Okuyacaklara keyifli okumalar.
Sağlıcakla kalın...