2023 7. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2023 00:00
Merhabaa! Okurken birçok sebepten kaynaklı olarak krize girdiğimi belirtmek istiyorum. Genç bir kızımız var, 30 yaşlarına yakın, nişanlı. Annesinin ona karşı ilgisizliği, önceliği başkasına vermesi, tavırları aşırı rahatsız edici. Bu çocuk senin ise daha fazla önem vermelisin, her ne kadar büyük olsa da. Her neyse. Kızımızın nişanlı olduğu adam iyi, hoş, zengin biri. Aynı iş yerinde çalışıyorlar zaten ve beraber başarıya koşuyorlar. Ta ki o güne kadar. Nişanlısı patronun birkaç kişiyi işten çıkaracağını ve aralarında kızın da olduğunu söylüyor. Hem de kız beş dakika sonra bir toplantıda tanıtıp yapmaya hazırlanırken. Tek çaresi o toplantıda anlaşmayı imzalatmak olduğunu anlıyor. İçeri girdiğinde ise önceden sevdiği, onu terk eden adamı karşısında buluyor. Ve karmaşa başlıyor. Yaptıkları anlaşma film izlenecek ve bir şey daha yapılacak bir alan. Bunun için ise birkaç filmi kendilerinin, yani kız ile eski sevdiği adamın yapması gerektiğini söylüyor. Nişanlı biri için bu aşırı rahatsız edici olsa da işten atılmamak için kabul ediyor. İlerisi daha karışık, sinir bozucu, okurken karakteri dövme isteği uyandıran bir hikaye. Ancak sonu mutlu bitiyor, en azından birileri için. Peki ileride ne oluyor, adamın amacı ne, annesi neden böyle yapıyor ve ileride neler olacak? Bu sorular için kitabı okumanızı tavsiye ederim. Ancak okumadan sakinleştirici almanız sağlık açısından iyi gelebilir. Sayfa sayısı: 377 Aldığım fiyat: 25 TL.
Bazıları Kalbini DinlerVictoria Van Tiem · Parodi Yayınları · 2015252 okunma