"Çocukluk cehennemdir."
2021 97. kitabı
Okunma: 01 Ağustos 2021 22:56
Bir kitaba koyulabilecek iddialı bir isim: “İyi aile yoktur.” Okuyunca, kitabın ismine hak veriyorsunuz. Sadece ebeveynlerin değil, herkesin okuması gereken bir kitap. Bir çocuğa en büyük yaraları en
Psikoloji
İyi Aile YokturNihan Kaya · İthaki Yayınları · 20187,9bin okunma
··1 alıntı·
2 +1'leme
19,9bin Gösterim
Hayatımda okuduğum en güzel incelemeydi ve şu anda kitabı da okuyorum ❤️
Çok teşekkür ederim, keyifli okumalar. ☺️
Çok değerli ve büyük bir emek içeren bu incelemeniz için sizi tebrik ediyorum Sibel hanım. Yüreğinize sağlık ilk fırsatta kitabı temin edip okuyacağım.
Teşekkür ederim İsmail Bey, şimdiden keyifli okumalar dilerim.
Ne güzel bi inceleme yazmışsın güzel kuşum eline yüreğine sağlık. Çocuklar ki yeryüzünün can damarı, ışığı, nefesi. Her imkânın sahibi olmayı hak eden yegâne varlıklar benim gözümde. Ama gel gör ki ne maddi anlamda ne manevi anlamda böyle bi fırsat eşitliği var onlar için. Ellerinde kalan tek şey sevgiyi doğru noktalardan verebilen, bencillikten uzak ebeveynler iken çoğu çocuk onun da sahibi değil. İnsanlara o kadar kızgınım ki. Hakettiklerini çocuklarına veremiyorlar ise bir sürü çocuk yapmak neyin sapkınlığı. Bu düpedüz saçmalık. Çok öfkeleniyorum çünkü görüyorum hallerini, ruhlarını, gözlerinden yansıyan dillerinden dökülenleri. Ben yedi kat el olan görüyorum ama onlari dünyaya getirenler görmüyor. Neyse ben çok yazmayayım çünkü sinirlerime hakim olamadigim bir konu bu. Çok çok önemli noktaları bize bu yazıyla vermişsin teşekkür ediyorum canımın içi.
Bir çocuğun istediği tek şey sevgi ve bununla gelen bir anlayış. Maddiyattan kaynaklanan fırsat eşitsizliğini geçiyorum, inan bu konuda eşitlensek bize yeter. Ben de bu konularda hem çok dolu hem de yaralıyım. Utanmasam şu incelemeyi sayfalarca uzatırdım. :) Okuduğun ve duygularımı paylaştığın için ben çok teşekkür ederim canım Ecem. Senin de o güzel yüreğine, fikirlerine sağlık.
Bu yorum görüntülenemiyor
Farkındalık yaratan, güzel bir inceleme gerçekten. Teşekkürler 🎩
Beğenmenize sevindim, ben teşekkür ederim.
kitap hakkındaki incelemeyi sonuna kadar okudum. inceleme insana bu kadar tesir edebiliyorsa kitabı düşünemiyorum bile bir baba olarak en kısa zamanda alıp okuyacağım bu güzel tavsir için tebrik ve teşekkür ediyorum yüreğiniz dert görmesin
Çok teşekkür ederim.