2025 54. kitabı
Selam. Upuzun zamandır merak ediyordum ama asla okuyacağımı düşünmedim benim tarzım değil gibi duruyodu. Sonra arkadaşımın vesilesiyle okudum. Ve ön yargım kırıldı gerçekten. Gayet güzel ve sürükleyiciydi. Karakterlerini de sevdim. Timur'un az konuşması ya da hiç beni delirtse de... Onu anlıyorum geçmişi yüzünden. Hep sessiz olmak zorunda kalmış :( Kitabın başı ve sonu ağlattı beni baya zaten. Timurun annesi ve ablasına çok üzüldüm. Cidden kızlar annelerinin kaderini yaşıyor... Ahu'yu da sevdim sadece yersiz yükselmeleri, Kenan'a(mafya belamız) sürekli nefret kusmak için iş yerini ya da evini basması bir yerden sonra sıktı. Bir şey oluyor gidiyoruz bağırıp çağırıp kendimize zarar verip tıpış tıpış geri dönüyoruz. Hep bu döngüde ilerliyor kitap. Akıcı olsa da farklılık istedim bir yerden sonra. Bir de bölüm uzunluğu çok fazlaydı bu da akıcılığı zorluyor... Ve Ahu'nun kardeşi Biricik'ten gıcık oldum. Kesin öldürtcek bu kız kendini çok saf jdjd En sevdiğim kısımlar Ahu'nun radyo yayınları ve Tumir'un bu yayınları kaçırmadan dinlemesi. Ve Ahu'nun göndermeli lafları ve şarkıları jdjdj Kitap güzel bitti ve ikinci kitap alıntısı beni kudurtuyor çok merak ettimm yakında okumaya çalışacağım. 4,5/5
Bülbül Kapanı ILoresima · Ephesus Yayınları · 20243,699 okunma