Gümüş Yürek 1 yorumum
2025 13. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2025 14:34
Geçen yaz Gümüş Yürek 1 i wattpadde okumuştum çoğunu ama bitirmemiştim, basılmış halini alıp okurum diye, bu yaza nasipmiş. Sayfa 320ye kadarını(30.bölüm) biliyordum ama yine de en baştan okuyup hem hafızamı yenilemiş, unuttuğum detayları hatırlamış hem de değişen bir şey varmı diye öğrenmiş olurum dedim. Hiç bir şey değişmemiş. Ama yine de olayları bildiğim halde severek okudum. Kitap genel olarak aşırı sürükleyici değil, bir yolculuk kitabı, güzel dostluk, arkadaş grubu ve derin hikayeleri var. Yazım dilini, özellikle betimlemeleri beğendim, çok güzel bir hava katıyor. Her satırı anlamak için yavaşca okuyordum, hiç bir detayı kaçırmayayım diye. Bi de kapak, yan boyama ve defter, hepsi muhteşem. Biraz okuyup kapağına bakıp bakıp sonra tekrar okumaya devam ediyordum. Umarım yakın zamanda D. N. Archeron imza gününe katılabilirim Spoilerli Söyleyebileceğim tek bir şey var, keşke Nos ve Eiranın yakınlaşmalarını en azından 1 keresinde daha çok okuyabilseydik. Çok detay demiyorum ama, şöyle ki tamam Eiranın daha önce ilişkisi olsa da bu Nosla değildi ve Nosun ilk kalbini açtığı kişi Eiraydı. Yani köprü altında yaşananları konuşup anlaştıkları sahneden sonrası mesela normal şartlardaki ilk öpücüktü, ve duygular 1 2 cümle daha yazılsa güzel olurdu bence. Kitaplarda böyle soft çiftlere çok rastlamadığımdan ne olurdu iki cümle fazla olsaydı bee 2.kitap elimde ve başlamak için sabırsızlanıyorum. Umarım şeffaf ayraçtaki "büyük spoiler yedim sanırım" dedirten resim sadece bir rüyadır, zaten Zaynanın başından geçenleri ve cadıyla olan anlaşmasını okudumda kahrolmuştum, yapma be yazar
Gümüş Yürek 1D. N. Archeron · Guardian Yayınları · 20241,668 okunma