"Yanlışımız, yanlış insanlara doğru elbiseler dikmeye çalışmak, ısrarla. Sökmek, iğneyi görmek istediğin yere takmak. Elbise güzelleşsin diye değil, sen güzel gör diye."
"Edebiyat düşündürür, rahatsız eder. Düşün, sorgula, asla pes etme, derinliklerinde kendini keşfet."
- Asmin'de; düğünde gitmek icin sana seslenenlerden biriydim sanırım. Çok özel hikayelerdi hepsi, okuru bol olsun.
Evet, sevgili @canerkilic1991 , Asmin, Bir Parmak Bal birlikte olduğumuz o düğünde, o yörelerde yaşadıklarımızla ilintili. Ve evet o aşiret düğününde gitmek için seslenen sen ve daha ne olabilir diye merakla sonunu getiren de bendim. İyi ki de gitmişiz.
Okur yazar, gezenti, eğitmen sevgili Caner, paylaşımın ve değerli yorumların için teşekkürler. Başka düğünlerde, başka gezilerde, yeni hikayelerde buluşmak dileğiyle.
#sezarinkuyruğu #kitap #edebiyat #öykü #yazar #edebiyatistyayınevi #hakkari #gezi #düğün #halay #şahmeran #asmin #birparmakbal #birliktegezelim #yüksekova #edebiyatbirleştirir #travel #birliktegezelim #birlikteokuyalım #kitapönerisi