Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 23 Haziran 2025 00:00 #banagüven
#lucaveste
Sara, çok sevdiği kocası ve harika iki çocuğu olan bir kadındır. İngiltereden Amerikaya yıllar önce taşınmış ve terapist olarak çalışmaktadır. İnsanların hayatlarına dokunurken aslında kendini bir yalancı gibi hissetmektedir. Çünkü o yıllar önce bir suç işlemiştir ve bunu herkesten gizlemiştir.
Sara, yeni hastası Ella ile görüşmeye başlar. Ella, genç ve güzel bir kadındır. Sara ona yardım etmek ister. Ancak Ella’nın anlattıkları ile şok olur. Çünkü Ella birini öldürdüğünü itiraf eder, üstelik bütün ayrıntıları ile. Ancak ortada bir yanlış vardır. Ella’nın anlattığı hikaye aslında Sara’nın yıllar önce İngiltere’de yaşadığı olaydır.
Bu genç kadının bütün bunları nereden bildiğini anlayamaz. Ama artık tüm hayatı elinden kaymak üzeredir. Kocası Jack ise onun yanında ve destektir. Ancak işyerinde ve evinde tehditler devam eder. Eşine ve çocuklarına zarar gelmemesi için Sara, bunu tek başına çözmek zorundadır.
Ella, Sara’nın hikayesini nereden bilmektedir. Sara, herkes tarafından suçlanmaya başlarken yaşadığı büyük ihanetle nasıl başa çıkacaktır?
“Bana Güven” aslında kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini bir kez daha sorgulatacak bir kitap. Gizem ve gerilimi son sayfalara kadar hissettim. Özellikle ilk yüz sayfadan sonra inanılmaz bir tempoda devam etti. Zaten bu türü aşırı seviyorum. Kurgusu ve yazarın akıcı kalemi ile heyecanla okudum.
Sara’nın yaşadıklarını okuduktan sonra kime hak vereceğiniz ise size kalmış. Büyük bir ikilem aslında. İyi ve kötü, doğru ve yanlış bakış açısına göre değişiyor bence. Çok beğendim gerçekten, elinizden bırakamayacağınız ve ters köşe bir kitap.
Türü seviyorsanız gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Yeni kitaplarda görüşmek üzere