2025 2. kitabı
Diana Cooper bu kitabında, yaşadığımız dünyaya daha geniş bir perspektiften bakarak Evrensel Yasalar'ı anlamamıza ve onlardan nasıl faydalanacağımıza ışık tutuyor. Spiritüel Yasalar'daki gibi yine bolca pratik ve danışan örneğiyle bize Evren'le işbirliği yapmanın inceliklerinden bahsediyor. Her iki kitabın da Cooper'ın kendi danışanlarının gerçek hikayelerinden beslenmesini çok sevdim. Bilirsiniz bazı kitaplarda sadece "Şunu yap, bunu yap!" tarzında söylemler olur. Cooper ise örnekler aracılığıyla yasaların sebep-sonuç bağlantısını anlamamızı sağlıyor ki benim kişisel gelişim kitaplarından beklediğim şey tam olarak bu. Okurken çok keyif aldım, bilgilerinden beslendim ve uygulamaları denedim. Kitabın bir kısmında ulusal televizyon programlarının olumsuz haberler vermesinden bahsediliyor ve bu bir arz-talep bağlamında değerlendiriliyor. Sırf bu yüzden televizyonu hayatından çıkarmış biri olarak bu kısmı çok sevdim "Her birey düşüncelerini yükseltme sorumluluğunu üstlendikçe ulusun bilinci kendiliğinden gelişecektir. ...Bireysel ve toplumsal olarak kaderimizden biz sorumluyuz."
Evrensel YasalarDiana Cooper · Maya Kitap Yayınları · 2021243 okunma