Çekiliş
Marifet iltifata tabidir. Keyifli okumalar dilerim🤍
Alıntı
··1 alıntı·
2 +1'leme
Merhaba sevgili kitapsever dostlarım. Çekiliş için belirtilen sayı kadar katılım olduğu için herkes kazandı diyebiliriz. Ben zaten 25 kişiye önceden gönderdim. Sizlerden kargo ücreti istenmemesi adına günlük bir kez ücretsiz gönderim yapma hakkımı kullanarak kitaplarınızı iletmeye çalışıyorum. Retweet yapanların ekran görüntüsünü almıştım. Bu kişiler tarafıma mesaj yoluyla ad soyad, açık adres ve iletişim numarası gönderebilirler. Katılım ve ilginiz için teşekkür ediyorum🌸🌸🌸
Önceki 5 yanıtı göster
Hayriye
Hayriye
merhaba, dönüş yapanlara müsait oldukça gönderim yapmaya çalışıyorum. Siz bilgilerinizi lütfen iletin🌸
2 yanıtı göster
Bugün itibariyle çekilişimize katılan kırk kişinin kitap gönderimi sağlanmıştır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ediyorum. Ad soyad, adres ve iletişim bilgisi tarafıma ulaştıkça gönderim yapmaya devam edeceğim. Sevgiler...
Katıldım 🌸
Katıldım
Önyargılarınızı yıkacak bir kitap. Bende sizler gibi önyargılıydım ama kitabı okuyunca beklentimin çok üstünde çıktı. Kült eserlerde kendi çağında çamurda kalmıştır. Yeni yazarlara alan açmak da fayda var. ❤️
kitaplarım dün elime ulaştı bugün okuduğum kitaba ara vererek bir çırpıda ikisini de okudum kesinlikle muazzam bir kalem çok teşekkür ediyorum, ilerleyen günlerde arsivlerimizde çok daha fazla eserini görmeyi dilerim çünkü şahane bir dil, yormayan, soft bir anlatım.
Çok naziksiniz Yasemin Hanım, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim🤍