2025 24. kitabı
Meghan lise aşkı olan Ben’den boşanmış ve kızı Sienna ile birlikte hayatını sürdürmektedir. Meghan, hem anneliği hem de tam zamanlı olarak hemşireliği sürdürmeye çalışmaktadır. Ancak birgün görevli olduğu yoğun bakım birimine bir intihar vakası gelmiştir. Bunun hemşireliğe aykırı olduğunu bilmesine rağmen hasta yakınlarıyla bir yakınlık kurmuştur. Caitlin Becket adında hasta söylentilere göre intihar etmiştir. Peki gerçekten intihar mı etti? Meghan, liseden bu yana görüşmediği arkadaşı Nat ile görüşmeye başlar. Nat eşi tarafından şiddete maruz kalan ve bunu saklayan bir kadındır. Meghan arkadaşının bu durumuna çok üzülür ve ona kendi evinde kalmasını teklif eder. Peki Meghan bunu yapmakla doğru mu yapmıştır? Aslında Meghan’ın hayatına Nat girdikten sonra herşey çok başka olur. Geçmişten gelen bir arkadaşına yardım etmesi Meghan’ın hayatında neleri değiştirecek? Nelere yol açacak? Okumalısınız. Artık çok geç, bir psikoloji ve gerilimin harmanlanmasıyla ortaya çıkan çok güzel bir roman. Benim açımdan çok güzel bir okuma oldu. Oldukça akıcı, gizem ve sırlarla dolu sayfaların nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim. Kitabın içeriğine dair çok yorum yapmak istemiyorum bazı detaylar gizli kalsın okurken o tadı alın istiyorum. O yüzden spoiler vermemek adına çoğu bilgiyi vermedim. Okumanızı tavsiye ederim.
Artık Çok GeçMary Kubica · Nox Yayınları · 202592 okunma