"Acı dünden mi kalır, yarından mı gelir."
2025 2. kitabı
Evet uzun zamandır yazmak istiyordum bu kitabın incelemesini kitabı okurken şu soruyu sorarken buldum kendimi "Acı dünden mi kalır, yarından mı gelir." Evet halen cevabı yok bende kitabın tamamı fedakarlık üzerinde yazılmış denilebilir mutlu olamayanlar kendini feda edip başkasının mutluluğunu sağlıyor adilce mi diye sorsanız kendi fikrim asla bence kimse kimse için kendini feda etmemeli çünkü kendimizi hiçe saydığımız kişiler bizi zaten hiç saymış neyse yazara gelelim kalemi muntazam akıcılığı var bu kitabı okurken hüngür hüngür ağladım annemi aradım annemi çok özledim kendimi sorguladım anneme haksızlık mı yaptım ilk sayfalar ağlamaktan okuyamıyordum sonrası da öyleydi tabi Ve yazar erkek olmasına nazaran kadın dilinden ruhundan anlıyor sözü çok uzatmaya gerek yok kitabı okuyan Afganistan'da doğmuş çocuk olmuş büyümüş gibi bütün Afgan yöresi acısı tatlısı herşeyine hakim oluyor ve afgana gideceği zaman bazı yerler geçmişte yaşadığı yerler gibi tanıdık geliyor bugünlük bu kadar kendinize iyi bakın:)
Bin Muhteşem Güneş (Midi Boy)Khaled Hosseini · Everest Yayınları · 2022119,4bin okunma