Puan vermedi·94 syf.··Beğendi
· 93 sayfalık bir eser kısa ama etkisi büyük oldu benim için. Bir gazetecinin muhabirden satın aldığı günlük ile başlıyor kurgu .
Büyük bir organizasyon söz konusu olduğunu öğreniyoruz. Lakin bu suç örgütü daha önce hiç duyulmamış türden . Tüyler ürpertici sahneleri var ki günlük bir doktora ait ilk zamanlar usulsüz yöntemler ile para kurbanı olup daha sonra doktorluğunu canice kullanarak daha çok para kazanmaya adamış ve kendini bu döngünün içinde bulmuş bir karakter.
Öldürmek değil ama işkence , yavaş yavaş haz alınarak ustaca beden üstünde oyunlar oynanarak ki detaylı satırları okurken ruhum daraldı , bedenim acıdığını hissettim . Neler okudum ben öyle derken buldum kendimde . Anatomiyi iyi bilip öğrenip sonra bedenin vereceği reaksiyonları öngörüp adım adım işliyor .
Peki bu gazeteci günlüğü okuduktan sonra ne yaptı ? Nasıl bir sona bağlandı ki beklemiyordum bu eser ters köşe bir sonla bitiş yapmış ki devamı olsa okunur , dehşet verici sahneler ile içimiz dışımıza çıkabilirdi .
Bu tarz okumaları yapmayı sevenlere isminin hakkını veren #dehşetingünlüğü #eserini okumanızı tavsiye ederim.
Herşeyin sistemli ilerlemesi oldukça etkileyici ....