Puan vermedi·432 syf.····Okunma: 26 Haziran 2025 18:41 uzun zamandır inceleme yazmadığımdan biraz köreldim ve nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum galiba.. neyse…
Bu kitabı birkaç yıl önce okusaydım muhtemelen bayılırdım ama okuma zevkim mi desem yoksa bakış açım mı değişti desem bilemiyorum bir şeyler kafamda tam oturmadı ve beklediğim kadar keyif alarak okuyamadım. Halbuki kitaba büyük bir beklentiyle başlamıştım ama maalesef başında beklentimi kendi kendine düşürdü. Yarısına doğru tekrardan ısındım ve sevmeye başladım aslında ama maalesef herkesin bayıldığı kadar bayılamadım.
Romantik komedi kitaplarından çok bir derinlik beklemiyorum aslında ben ama bazı şeyler bunun da üstünde bir yüzeysellikteydi bence. Biraz daha içinden okumak isterdim bir şeyleri. Bilmiyorum beklentimden kaynaklı mı böyle hissediyorum ama bayılmadığıma ciddili üzüldüm:(
İklimya karakterini birkaç şey dışında çok sevdim Çağın içinde nötr gibiyim. Bazen çok sevdim bazen çok sinir oldum ve bi sus ya oldum dnwmmdsmm yargılamadığımı belirterekten (yoksa zaten okumazdım) söylemek isterim ki bazı şeyler tuhaf geldi bana diyaloglar ya da iletişim şekilleri belki de bilemiyorum. Sonunu da biraz daha okumak isterdim şahsen çünkü okulu dondurma olayı geçtikten sonra ne olacağını 3. Kitabı okumadan da bilmek isterdim. SPOİLER SPOİLER SPOİLER çünkü hayatlarını tamamen etkileyecek şeyler bunlar ve bu durumda ne yaptılar? Birbirleriyle bağlantılı kitapları seviyorum ben ama bilmiyorum ya… Naz’dan da biraz soğudum mlsf… İklimya’yı inanılmaz içselleştirdim ben ve Naz’ın ona karşı olan tutumu inanılmaz sinirlendirdi beni. Anıl’ın da Allah cezasini versin gerçekten bu arada ndmwmdsnmd
Uzun lafın kısası beklentisiz bir şekilde başlasaydım muhtemelen daha çok sevecektim çünkü beklentilerimden çok farklıydı karakterler. Ve Yarının Kıyısısındayı File Arkasından daha çok severim diye düşünmüştüm ama File Arkasını daha çok seviyorum ama İklim’i hepsinden çok seviyorum ve YK Batı Han Egeli’sini de öyle!!!!!!!
Genel olarak Düş Serisini yazlık bir kitap arıyorsanız beklentisiz bir şekilde okumanızı öneririm<3