Puan vermedi·472 syf.····Okunma: 28 Haziran 2025 16:33 Selamlarrrr
Hani bazı kitaplar olur, okurken kalbiniz kırılır, ağrı yapar ya işte bu seri onlardan biri oldu benim için. Özellikle ilk kitapta karakterler ile öyle bağ kurmuşum ki Milas' ta sanki onların hissettiği tüm duygu karmaşası bana geçmiş gibiydi. İlk kitaptaki mesajlaşmalardan yola çıkarak Safir' in o göz önünde olan dünyasında aslında bir kukladan ibaret olduğunu çok hafif anlamıştık. Ama bu kitapta Safir' in yaşadıklarını ben kaldıramadım. 18 yaşında kendi düşüncelerinin hiç önemi olmadığı, giyeceği kıyafetten, yiyeceği yemeğe kadar babasının onayından geçen bir hayat. İşte tam bu anlarda Efes girmişti hayatına, onu silkelemişti. Ta ki Efes' in onu tanımadığını düşünürken bir anda dibinde bulmasına kadar. En büyük korkusu gerçekleşecek mi diye korktu. Acaba Efes onun sırlarını ortaya döküp kendisini yok eder miydi? Peki ya Efes aslında hiç o tanıdığı şen şakrak çocuk değilse? Ya Efes onun mutlu haliyse ve bu mutlu halini kaybedip tamamen Milas' a dönüştüyse... (Of çok kalbimi kırıyor bu seri )
İşte bu kitapta yalanlarla yüzleşeceğiz, kendi hayatımızı elimize almayı öğreneceğiz, hiç kimsenin kendimizden daha değerli olmadığını, aşkın güzel olduğu kadar kırıcı taraflarını da kesfedeceğiz. Kitapta beni hayal kırıklığına uğratan tek karakter Mona oldu. (Burdan çıkacak olayı tahmin etmiştim bu arada ) Keza Safir' in babasına ne diyim Allah belasını versin tüm kitap boyunca sövdüm adama. Özellikle kitabın sonlarına doğru mutsuz sonlu olacak diye o kadar korktum ki O son sahne kalbimde çiçekler açtırdı bunu da böyle bilin lütfen. Seriye bir şans verin çok isterim. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim