Merhaba bugün benim Uğur boceklerim olan silah başında aşk kitap yorumu ile geldim sevgili yazArimiz Rabia Gümüş okuduğum 2. Kitap ve çok güzeldi
Uğur üst teğmen yetimhanede büyümüş asker olmaya karar vermis sert yakışıklımız timdeki dostları ve ailelerini kendi ailesi bilmiş.
Menhus.. İsminin anlamı bile uğursuz olan, doğduğu gün hem anne hem babasını kaybeden ve yıllarca birilerinden kaçan dik başlı genç kızımız
Bu ikilinin karmaşık ilişkisi çok güzel ve keyifliydi çünkü bu
Ugur & Uğur'suzun hikayesi
Vazgeçtim Uğur. Sana bir gün ben vazgeçersem geri dönüş olmayacağını söylemiştim. Şu dakika senden vazgeçiyorum. Benim için artık kalple değil, akılla verilecek bir karardan başka bir şey değilsin. Ve aklım diyor ki; değmez.
Bizim asi kızımızın
peşindeki adamlardan kurtulabilmesi için halası onu Ugur'a emanet eder bir süre birlikte yaşamaları gereken ikilinin icinden başka Cevherler çıkar ve seyir zevki yüksek okuma keyfi bambaşka bir kitap olur yan karakterlerin ayrı renk kattığı guldurup ağlatan dostlukları aşkları inatlari yaraları düşmanları ya onları birbirlerine çok bağlayacak yada tamamen koparacaktır eee daha ne anlatayım bence gerisini sizler okuyup karar verin Üst Tegmenim düştüm size
Ahh Menhus sen harikasın:
Beden benim bedenim, ister kapatırım ister açarım. Eğer birine ahlak dersi vermeye çalışıyorsan, önce kendi gözlerine sahip olamayan ama adam etiketi altında yaşayanlardan başla!