···Okunma: 30 Haziran 2025 14:27 Herkese merhaba yeni bir seri ve yazarla karşınızdayım. Jagger Cole ilk defa okuyorum. Yazım biçimini beğendim. Akıcı bir dili var diyebilirim. Kendini okutturuyor. Kitabı ve konusunu beğendim. Klasik anlaşmalı evlilik ve düşmandan aşka konulu fakat... Düşmanlığı pek hissedemedim diyebilirim. Tamam didişmeler vs oldu ama sürekli kendilerine sahte evlilik bizimki deyip gerçek bir karı koca ilişkisi yaşamaları bana wtf dedirtti. En başta birbirlerinden hoşlandıklarını anladık evet ama çokta düşmandan aşka gibi değildi. Kızımızı bir ara alkol bağımlısı ve komaya girecek sandım :D Yani ilk defa Yunan ve İrlanda mafyası okuyorum. Bir Rus mafyası enerjisi almamam çok normaldi tabi ki. Aralarındaki ilişkinin ilerleyişini daha derin veya bir kaç olayla bağlayıp pekiştirseymiş daha güzel olabilirmiş. Çünkü bir olay üstüne birden bire aşık olduklarını kendi kendilerine fark ediyorlar. Sonra başka bir olay üzerine bunu birbirlerine itiraf ediyorlar. Ya aslında kitap kötü değildi sadece ben diğer yazarların (Rina'nın :D) kalemine alışık olduğumdan ötürü sanırım farklı geldi. Yine de okunabilir mi ? Evet okunabilir. Diğer kitaplarını şuan okur muyum onu bilmiyorum ama negatif bir enerji almadım ben kendisinden. Özellikle hoşuma giden bir olay vardı. Kızımız Neve'nin okulu bırakmayıp, hatta eşinin böyle bir talebi dahi olmaması aksine okula dönmesine sevinmesi ve güzel bir başarıya ulaşıp tüm çevresinin, ailesinin bunu kutlaması kitapta en sevdiğim olaylardan biriydi. Burada kızlarımız Rus veya İtalyan mafyasındaki kızlar gibi değil bağımsızdı diyebilirim. Yani ben okurken keyif aldım beni sıkmadı sadece daha derin duygulu işlenebilirdi onun dışında olumsuz bir düşüncem yok. Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar :) Çokça Kalpp>>>>