···Okunma: 30 Haziran 2025 15:41 Ne bekleyeceğimi bilmediğim bir kitaptı. Okumadan önce kitaplarım hakkında yorumları okumayı ve bilgi sahibi olmayı severim. Ama ani bir kararla okumaya karar verdiğim için, arka kapak özeti dışında hiçbir fikrim yoktu. Kötü sürprizlerle ve hoşlanmayacağım şeylerle karşılaşmadığım için gerçekten çok mutluyum.
Çiftler halinde yarışılan bir tv programının etrafında dönüyor kitap. Normalde böyle yarışma programları konusu olan kitapları sevmiyorum ve okumasam bile sıkıcı geliyor. Ama bu kitapta sıkılmadım. İlk 50 sayfadan sonra açıldı ve hem akıcı hem sürükleyiciydi. Yarışma kısımları çok boğucu gelmedi.
Asher ve sevgilisi katılacakken, Asher terk ediliyor. Üstelik yarışmayı isteyen de sevgilisiydi. Yapamayacağını ve bundan vazgeçtiğini söylüyor ve ayrılıyorlar. Adam tam bir şerefsizlik örneğiydi. En kötü sevgili örneğiydi. Üstüne birde tek başına bunu başaramazsın diye Ash'i küçük görünce... işler burada patlıyor.
Bir diğer karakterimiz ise Teo, bir pilot. O kadar fazla çalışmakla kafayı bozmuşki, yolcuların güvenliği adına dinlenmesi için işvereni onu birkaç haftalık zorunlu izne çıkarıyor ve iyi bir dinlenme ve iş dışında bir şeyler yapıp kafasını dağıtmasını kanıtlamasını istiyorlar. Bu ikisi havalimanın da karşılaşıp, sahte sevgili olarak yarışmaya katılıyor. İkisi de çok tatlıydı. Birlikte uyumları, birbirlerini anlamaları, başkalarının görmediği ama birbirlerinde gerçek Ash ve Teo'yu görmeleri kalp ısıtıcıydı.
Kitabı, karakterleri, karakter ve ilişki gelişimlerini çok sevdim. Biraz betimlemesi çok gelebilir ya da yabancı yer adları gibi şeyler sıkabilir. Bunun dışında duygu derinliği olan, yavaş yavaş ilişkinin geliştigini hissettiğiniz, her bir karakterin geçmişte yaşadığı acı verici olayların onların hayatını etkilediğini gördüğünüz ve konuların alt yapısının doldurulduğunu hissettiğiniz, smut sahnelerin kitabın atmosferine uygun dengeli bir şekilde yazıldığı tatlı, neşeli ve romantik bir kitap. Netflix filmi olsa da izleseydim keşke diye düşündüm. Bir yerde olacağı yazıyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum. Tavsiye ederim, türü severler bir şans vermeli ️🩵