içimdeki hayal- sharon
2025 17. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2025 18:13
herkese merhabaa! Uzun zamandır inceleme yazmadığım için elim körelmiş falan olabilir. Bu yüzden incelemenin kötülüğünü acemiliğime verin. -------------- Öncelikle bu kitabı okumak çok zorluydu. 7 haziran gibi başladım ama çok uzun süre sonra bitirdim. Bitirdiğimde öyle mutlu olup kitabı fırlattım ki inceleme yazmayı unutmusum Öncelikle konusu o kadar saçma ki anlatasım bilr gelmiyor bu inceleme böyle olsun diyeceğim ama inceleme yazıyorsam kaliteli hizmet vermem gerekiyor sanırım:( Şimdi konuyu anlatırsam bana bu kitabı kör gözünle mi aldın demeyin lütfen çünkü arkasini okumamıştım ve kaziklanmisimboyle seyler olabilir bence --------- Neyse konu kabaca soyle: melodinin yaşlı komsusu yere düşünce ve orda kimse olmayınca ve melodi de kimseye sesini duyuramayinca 911 i arar ve komşusunu kurtarır. Sonra komsusu eskilerden unlu oyuncu çıkar(vaov) ve bu olay baya patlar. Melodi sosyal medyada fln ünlü olur sonra bu kızı londraya sadece zeki çocukların katıldığı bir yere çağırırlar ve oraya bu yaşlı teyze+onun torunu+ bayan V ile gider. Bizde londrada başından geçenleri okuyoruz yanı.. --------- Şimdilik şöyle ki çocukluğumun mahvoluşunu okudum. Yani bu kitaba gerek var mıydı? Güzel olana adilce yorum yapıyoruz zaten ama bu olmus mu şimdi? Yani sanki para için veya unlu olduğu için yazılmış gibiydi... bu seri iki kitaplik da olabilirdi ve oyle de gayet guzel olurdu...uzatmaya gerek var mıydı? Veya böyle bir sonuç olacaksa aceleye gerek var mıydı? İkinci kitapla ilgili tek bağlantı melodinin noahi düşünüp kızarması BIZIM OKUMAK ISTEDIGIMIX BU MUYDU YANI TAMAM YAZARLAR KENDI OZGUR HUR IRADESIYLE YAZAR AMA MELODI VE NOAH ANLASTILAR BULUSMAYA O ZAMAN NEDEN BIZS UMUT VERILDI NOAH ASKIMI OKUSAYDIM DAHA IYIYDI EN AZINDAN COUKLA BIR FIZIKSEL KAFE BULUSMASI FALAN GERCEKLESSEYDI.TAMAM YAZMAK ZORUNDA DEGIL AMA O ZAMAN UMUT VERILMEMELIYDI....kitabın böyle olmasına gercekten cok sinirlendim ve katlanamadim.. Kitabın iyi olan tek Yani o safe hissettiren çocukça yazım dili+ sondaki konusma..gerisini beğenmedim...tabii ki beğendiğim sahneler oldu ama konusunun saçmalığına söylenmekten okuyamadim ki. Bu kadar saydırdım ama yine de 6/10 veriyorum..(coculugumakiyamadim) Bolca okuyun ama kitabi okumadan önce arkasını okuyun lütfen. GORUSURUZZ
İçimdeki HayalSharon M. Draper · Genç Timaş Yayınları · 2025739 okunma
Melodi'nin bu şekilde kullanılması çok üzücü
Katılıyorum :(
2. Kitabını bile okumadım primci yazarlardan nefret ediyorum🤮🤮
beril
İkinci kitabi gerçekten güzeldi ben iki kez okudum hatta..ama bundan nefret ettim
artık yazar sadece melodiyi bir prim aracı olarak görüyor, melodi bunu bilse ne kadar üzülürdüm bir de bunu düşünün... içler acısı. okumayı düşünmüyorum, benim için seri biteli çok oldu ve öyle hatırlamayı tercih ediyorum saygılar, sevgiler.
☆inciküpeliokur☆inciküpeliokur KOS KOS WLSMLWNSLWMSKWJS
inceleme için teşekkürler çiçeğim, özlemiştim incelemelerini🧚🏻‍♀️
beril
ne demek efendim,,sizin yorumlarınız benim için çok degerli🤍🤍
beril
Birkaç kişi inceleme istedi ya da fikrimi sordu diye hatırlıyorum burdan herkese toplucca sesleniş olsun🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
Ayayay geldim hemen
beril
Hosgeldin bildiriminle burda çiçekler acti🫵🏻🫵🏻😻😻