Bir yazarı sevince bütün kitaplarını okuma isteği :)) Canım Matt Haig. :) Hayat İmkânsızMatt Haig
Öncelikle herkese merhaba. Yazarın dilini, edebiyatını, sakin dilini çok seviyorum. O yüzden bu kendisinden okuduğum 3. Ya da 4. Kitap olabilir.
Okuyanlar bilir Matt Haig’in tarzı insanı garip bir şekilde yatıştırıyor , gündelik yaşamın telaşından biraz olsun uzaklaşmanıza yardımcı oluyor. İlk olarak Gece Yarısı Kütüphanesi’ni okuduğum zaman zihnim sadece kitapla bütünleşti ve tek solukta bitirdim. Sonrasında diğer kitaplarında da ayni şeyi yaşadım. Hayat İmkansız da farklı değil.
Sadece diger kitaplarda hayal ürünü olaylar ya da şeyler daha olağan ve neredeyse kabul edilebilir bir şekilde içeriğe yedirilmişti. Hayat imkansiz’da ise daha bariz bir bilim kurgu çizgisi var. Yine de kitabın ilk bölümünden itibaren sonunu iple çekiyorsunuz ve tek solukta bitirmek için tüm işlerinizi erteliyorsunuz.
Konusu; Grace’in yıllardır görmediği ve ondan herhangi bir haber almayı beklemediği arkadaşından bir Akdeniz Adası’nda eski bir ev miras kaldığı haberini alır. Ve adaya gitmeye karar verir. Gider ama geri dönmek istemeyeceği olaylar yaşar. Detayları okudukça göreceksiniz.
Kesinlikle tavsiye ediyorum, akıcı olsun, kafam dağılsın diyenlere.
Hayat İmkânsızMatt Haig · Domingo Yayınevi · 20245,9bin okunma