2025 108. kitabı
Sizlerle otuzlu yaşların başında Mika adlı cadı kızımızın serüvenine tanık olalım. Oldukça keyifli ilerleyen bu yolculuğa çıkarken aile sıcaklığını hissedeceğiniz satırlar sizi karşılıyor. Mika, Nowhere Malikanesi'ne eğitmen cadı olarak çağrıldığında başta önyargı ile karşılanır kimi sever kimi koşulsuz kabul eder. Evde çevreden izole yaşamını sürdüren 3 çocuk cadıya nasıl öğretmenlik yapacak? Onlara yeteneklerini görmeleri ve iyi birer cadı olabilmelerine yardımcı olabilecek mi? Dahası evin sahibi ve bir türlü gelmek bilmeyen cadı Lillian'ın koruma büyüsü sona erdiğinde ev korunabilecek mi? Cadıların aileleri olmayan yetim ve öksüz kişilerden çıktığı düşünüldüğünde Mika sıcak yuvaya hasret büyümüştür her ne kadar evlat edinildiği yaşlı cadı Primrose'un korumasında olsa da. Malikanede kütüphaneden sorumlu genç Jamie ve evde bulunan 3 yetişkin hikâyeye ayrı heyecan katıyor. Jamie ile aralarındaki çekim hoştu, yetişkin içerikli olması da buradan kaynaklı. Herkesin bir sırrı var ve ortaya çıktığında neler olacak derken bir bakmışım kitap bitmiş, eser sonunda ortaya çıkan sürpriz bağlantıda beni şaşırtan bir gerçekti. Reklam değil tavsiye. ~ #aşırıgizlicadılarcemiyeti Yabancı Yayınları ~ "Yıllar içinde Mika onu farklı yapan her şeyi kucaklamış ve kendini çok sevdiğini keşfetmişti. Ama insanlarla bağ kurmadıkça bir değeri var mıydı bunun? Başka insanların yarenliği olmadan, ailelerin kurulabileceği binlerce yoldan birini kullanarak bir aile kurmadan yaşamak, gerçekten yaşamak mümkün müydü?"
Aşırı Gizli Cadılar CemiyetiSangu Mandanna · Yabancı Yayınları · 2024465 okunma