2025 14. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2025 21:31
Açıkçası kapağı ne kadar beğenilse de beni hiç çekmemişti ismiyle de, kapağıyla da. Fakat daha ilk sayfasından nasıl elimde sular seller gibi akacağını hiç tahmin etmemiştim. Emre karakteri gerçekten de en sevdiğim erkek karakterlerden biri oldu. Şimdi başlamazsam kitaplığımda kalır hiç başlamam derken her sayfasına başka bir tepki verirken buldum kendimi. Emre ve Gamze ikilisine kitap boyunca eridim Gercekten de olduğum yerde eridim fakat biraz mıçmıç bi çift olmaya başladılar bence kitabın ortalarında. Tabii ki benim fikrim bu çift gayet beğenilmiş zaten ki bende bayıldım. Okuduğum ilk asker kurgusuydu ve çok beğendim. Okudukça 2. kitapta daha ne anlatabilir ki yazar her şey tamamlanıyor zaten derken yine bir olay... ve bomba bir son. Bence gayet şans verilebilecek bir kitap, herkese hitap etmesi açısından tartışılır belki de beni 0 beklentiyle başlamak bu kadar etkilemiştir fakat gerçekten de aynı anda birsürü duyguyu yaşatacak, sizi asla olaysız bırakmayacak, bol aksiyonlu bir aşk romanı.
Dağ Başında Aşk 1Rabia Gümüş · Dokuz Yayınları · 0496 okunma
QHDKAGWOCGAMRBXNAVWHXFAKWGFJGZMAVWMCBZKWUKWFHZKWGODHABWKXTZKWVWM