HADES&ELSA
2025 64. kitabı
Okunma: 04 Temmuz 2025 12:36
Yani bu seriye ne kadar dark mafya denir bilemiyorum. Hades'ten yana ümitliydim deli bir tarafı vardı hatta bir önceki kitapta Cillian'la benzedikleri gibi bir vibe almıştım çünkü o şekilde lanse edildi. Birinci kitaptan beri Hades benim gözümde deli,laf dinlemez,söz geçirilmez kardeşti ama burada öyle değildi. Bu yazarın sorunu gerçekten drama yazamaması. Yani bize duygusal konuları geçiremiyor, işleyemiyor. Çoğu duygusal duyguyu geçiştiriyor gibi hissediyorum. Ve nefretten aşka olan kısmı bazen hızlı geçtiğimizi düşünüyorum. Evet hikaye güzel, evet konu güzel ama geçiştirilme evresini sevemiyorum. Hades'i daha deli, daha nefret dolu, yaşadıklarına rağmen daha patlayıcı olmasını beklerdim. Yaşadığı şeyler için diğer abisi Ares'le yüzleşmesini, kendi hakkında düşünülen şeyler için yanıldıklarını göstermesi, bir şekilde onu anlamaları için kardeşler arasında bir konuşma geçmesini isterdim. Olaylar ortaya çıktıktan sonra zaman atlaması olması durumu da beni boşlukta bırakıyor. Yani ne oldu ? Nasıl oldu ? Nasıl gelişti ? Tamam sonu mutlu oluyor ama yani bu evreye nasıl geldik ? En azından biraz duygu akışı okumak fena olmazdı. Burada çiftler arasındaki hoşlantı geçişlerini daha iyi işlemişti diyebilirim ama dediğim gibi karakterlerin yaşadığı travmalarını geçiştirmesi hoşuma gitmiyor. Sırada Bratva yani Rus mafyası var. Kritik bir geçiş açıkçası çünkü Bratva benim kırmızı çizgim..... Bakalım orayı nasıl işlemiş. Yine de yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık diyorum. Okuyacak olanlara keyifli okumalar. Çokça kalp>>>>>
Sinful HeartsJagger Cole · Independently Published · 202315 okunma