Paiva, artık bir fâni değil.
Bir efsanenin parçası, cehennemin ortasında doğmuş bir savaşçı.
İlk kitapta hafızası silinmiş, sevdiği adamı ve dostlarını geride bırakmıştı. Ama Cehennem Dehlizleri’nde kendi kimliğiyle, gücüyle ve mirasıyla yüzleşiyor.
Yıllardır zamansızlıkta abisi Druce tarafından savaşa hazırlanan Paiva, artık ne olduğunu biliyor. O, İblislerin kayıp kızı. Yaşayan en güçlü iblis. Ve şimdi, geçmişinden gelen tüm yükleri sırtlayarak hem iblislerin hem de devlerin kaderini belirleyecek bir savaşın tam ortasında.
Özgür Kızlar, gizemli güçler, zindanlardan kaçan devler, aşkın en tutkulu hali ve cehennemin en karanlık yaratıkları bir arada.
Tanrıların bile korktuğu Balor yeniden ortaya çıkmak üzere.
Ve eğer Paiva onu durduramazsa, sadece Otherworld değil, tüm evren sonsuza dek yanacak.
Ludvig’in sarsılmaz sadakati, Tanrıça Eirinn’in kararlılığı, iblis Druce’un büyüleyici gücü ve Paiva’nın nihai dönüşümüyle…
Bu savaş sadece fiziksel değil, duygusal bir hesaplaşma.
Aşk, ihanet, güç ve kaderin sınırlarında geçen soluksuz bir yolculuk.
⸻
Bu kitapta sizi neler bekliyor?
İblisler, Devler, Tanrılar arasında epik savaşlar
Kayıp hafızalar, kardeşlik ve güçlü kadın karakterler
Paiva’nın karanlıktan doğan dönüşümü
Zindanlardan kurtuluş, ihanetten intikama
Yasak aşklar, beklenmedik yakınlaşmalar
⸻
Yorum:
Serinin bu kitabı, kurulan evreni bambaşka bir seviyeye taşıyor. Özge Özdemir’in kalemiyle aksiyon, duygu ve mitoloji nefes nefese bir araya geliyor. Özellikle Druce karakteri öyle derin ve etkileyici yazılmış ki hayran kalmamak mümkün değil. İlk kitabı sevdiyseniz, bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız. Final bölümleriyle tam anlamıyla patlama etkisi yaratıyor.
Türü sevenler için net bir 10/10! Özge Özdemir