2025 32. kitabı
Her birimiz bizden daha iyi hayatlara bakarak umutla içleniyor; daha kötü olduğunu düşündüğümüz yaşamlarla bakarak katlanıyor, avunuyoruz. Bu ikilinin sıralaması, yaşamımızda iyi ya da kötü giden dönemlere göre değişiyor. Selammm Geçen ay #Gitmezamanı kitabını okurken çok etkilenmiştim kaleminden ve bu ayki listeme yeni kitabı#osensin kitabı eklendi iyiki Vakitsiz kaybedişler vardır ya kahramanımız yirmi iki yaşındayken önce annesini sonra babasını yitirir. Ve Meryem yaşadığı duygusal bir boşluktan kurtulmak için evlenmeye karar verir evlilik kararı alır. 2 yıl evli kalır ve boşanır. Otuz iki yaşındadırdır ve gazetecilikte istediği başarıyı yakalayamamıştır bu yüzden yazmaya yönelmiştir. Yapayanlız bir hayatı vardır çünkü yitirdiklerinden sonra ne akraba ne kimsesi vardır. Deyim yerindeyse Allahtan babasından kalan maaşı vardır Meryem’in . Bu kadar sorunun içinde kendini psikolojik olarak da iyi iyi hissetmiyordur ve günden güne eriyordur , yataktan çıkamıyor depresyon yeleğini her an üstünde taşıyordur . Bir sabah bir kaç sayfa yazı yazar ve umutsuzca içindekileri döker o sayfalara ve yapay zekayla paylaşır. Yapay zeka onu yönlendirip Hermes denilen uygulama tıklar . Linke tıklamasının ardından da Siyah Gözyaşı’na hoş geldin diye başlayan uzunca bir yazı… Hayatının en başından itibaren sorgulamaların yaşanacağı bir evrene girer. Böyle bir evrende kendimi hissetmem beni inanılmaz etkiledi herkese öneririm. Okuyun okutun @aret_vartanyan @ucuncugozyayinevi kitapfisiltisi sevtap
O SensinAret Vartanyan · Üçüncü Göz Yayınevi · 202527 okunma