2025 26. kitabı
Koşturmacalı hayatımdan dolayı kitapları almadan ,okumadan önce çok detaylı inceleyecek, sindirecek, araştıracak, süzgeçten geçirecek vaktim olmuyor. o yüzden çoğu kez popüler kitapların Best Seller’ın peşine takılıp gidiyorum.bazen beklentimi karşılasa da bazen umduğumu bulamıyorum.bunu özellikle belirtmek istedim ki çok satması,herkesin elinde olması kitabın mükemmel olduğu anlamına gelmiyor.Nitekim sessiz hasta da öyle oldu.yazarın diğer kitabı yitik kızları okudum o biraz daha sardı beni.mitolojik hikayeler hoş bi tat katmıştı.ama bu oldu bitti herşey çok hızlıydı.yazarın diline asla diyecek söz yok çok akıcı sade herkesin yorulmadan okuyacağı şekilde.ama bölümler çok kısa sanki hikaye gibi.yani konu çok hızlı işlendi bitti. bundan sonrası (SPOILER). tatmin olmadığım çok nokta vardı.rızaya dayalı ihanet varsa niye aldatanın biri ceza çekiyor diğeri hiç birşey olmamış gibi devam ediyor hayatına.sessiz hastamız neden gerçeği farkettiğinde birşey yapmıyor.ve iyileşmesini umarken niye komaya giriyor.bir kaç karakterin üstüne şüphe çekmiş ama fos çıktı.biri yalan söylüyor biri Alicia ya aşık biri takıntılı ama o kadar yani.hepsine çok kısa değinilmiş ve sonuca bağlanmamış.halası niye nefret dolu mesela.hem yarım kalmış hem oldu bittiye getirilmiş bir kitap. .okuyan birşey kazanmaz okumayan da kaybetmez
Sessiz HastaAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 202312,6bin okunma