2024 50. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2024 00:00
Yerinin bende ayrı olduğu özel kitaplardan biri Zerdali. Her sayfasıyla dolu dolu bir hayat dersi ve buruk bir sevinç veriyor okura. Sırf bu sebeplerden bile sevebilirim bu kitabı. Kısaca özet geçmek gerekirse Yağız adındaki çocuğumuz işi gücü zamanını yiyip bitiren ebeveynlerin oğludur. Bir gün dedesinin yanına gideceğini ve orada kalacağını öğrenir. Oradaki okula gidecektir ve yeni arkadaşlar edinmek zorunda kalacaktır. Ve Yağız bunu hiç istememektedir. İşin aslı kitabı elime ilk aldığımda pek de ilgimi çekmemişti ilk sayfaları. Ama sonrasında öyle bir yoğunluğun içine sürükledi ki beni, hayatımda birçok şey değişti sayesinde. Zor zamanlarımda beni hayata bağlayan nadide eserlerden biridir kendisi. Kısaca diyeceklerim bunlardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Bana göre herkesin hayatında en az bir kere eline alıp okuması gereken ve değerinin farkedilmesi gereken bir eser. Gerek günümüz sorunlarına gerekse evrensel hayat/yaşam sorunlarına değinmesi olsun, mükemmeldi. Okuduğunuz için teşekkürler. Sağlıcakla kalın, Allah'a emanet olun.
Zerdali - Dedemle Bir YılYaşar Bayraktar · Timaş İlk Genç · 2021964 okunma