Beklenmeyen Hayal kırıklığı
2025 1. kitabı
Paralel evren konulu dizi/film/kitaba bayılırım. O yüzden beğenerek okudum. Kah güldüm, kah ağladım ve kah sinirlendim. Şu an kitabı okuyup bitirmenin vermiş olduğu o boşluktayım. Şarkıyı açmış yorumumu yapıyorum. Normalde kitap almam, PDF’den okurum. Hatta gidip boykotumu bozdum. (çok özür dilerim) Kitaba gelirsek. Çağatay’a çok sinirlendim. Bazı yerlere dövmek istedim. (Ece her şeyi öğrendiğinde) bir yanda Çağatay’a kızmak istemiyorum. Ama yaptığı çok yanlıştı. Keşke Ece ona kavuştuklarında sorduğu sırada söyleseydi. Sezin Karameşe sonu güzele bağlasa da benim için güzel bitmedi. Diğer Ece ile yaşananlar unutulmayacak, acı içinde yaşamaya devam edecekler. Mete hiçbir zaman yaşananları hatırlamayacak (Mete’yi, Zeynep’in yaşadığı evrene götüreceklerdi. Yalan oldu. Hatırlayınca çok üzülüyorum.) , diğerlerine ne oldu bilmiyorum. Alaz bir şekilde kurtulur. Bence son ne kadar uzun yazılsa da BENCE yarım bırakıldı. O kadar çok bekledik. İleri zaman da ne yaptıklarını da görseydik çok güzel olurdu. 2. Kitap çıkana kadar kendi kafamdaki senaryolarla zar zor durdum. (Kendi kurduğum senaryolar daha iyiydi. Üzgünüm) BENCE bu hikaye daha güzel bir sonu hak ediyordu. Kafamdaki sonla bittiğini hayal edeceğim. Umarım başka kurgularda Ece, Çağatay, Alaz, Mete karşımıza çıkar. Yıldıza Dokunmak 2: Nebula Sezin Karameşe
Duygu ve Düşünce
Yıldıza Dokunmak 2: NebulaSezin Karameşe · Ephesus Yayınları · 2025170 okunma