2025 59. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2025 22:47
Selamlarrrr Bu seriye tam olarak aşığım aşıkkkkk. Bayıla bayıla okuyorum ve lütfen talep ediyorum şu uzaylıların yolu bizim ülkeye de düşebilir mi bir arkadaş çok rica etti de. Ben Clecanıan gezegenine, oradaki anaerkil düzene, kadına verilen değere, erkeklere verilen evlilik eğitimine aşığım arkadaş. Şimdiiii konumuza gelecek olursak. İkinci kitaptan bildiğimiz üzere kötü uzaylıların elinden kurtulup ormana kaçan iki kaçağımız vardı. Bunlardan biri olan Lily, beraber kaçtığı Alex ile ormanda hayatta kalmaya çalışır. Bunu da çok iyi götürmektedir. Hiç bir bilgi sahibi olmadığı gezegenin ormanlarında haftalarca hayatta kalır. Buna en iyi uyum sağlama sebebi ise maceracı, doğada yaşamı seven ebeveynlere sahip olmasıdır. Onlardan öğrendikleri ile vahşi doğada gayet ılımlı haftalar geçirir. Ta ki bir akıntıya kapılıp arkadaşı Alex ile yolları ayrılana kadar.. Alex' i ararken bir gün ormanda tepeden düşen birşey fark eder. O kişi yeşil uzaylım Verakko' dan başkası değildir. Verakko daha Lily' i görür görmez etkilenir. Ve malum bizim bir ruh eşi bağımız var bu kitabın ana konusu aslında, acaba Lily onun ruh eşi olabilir mi? Ama şu var ki Verakko' nun ne gözleri değişir ne de ruh eşi izleri bellidir. O yüzden çokta emin değildir. Ve kendisi ile ilgili bazı bilgileri gizlemek durumunda kalır bu yüzden. Bu ikili hem ormanda kayıp Alex' i ararlar hemde başlarına türlü bela gelmektedir. Bu belaların sonucunda son durakları Verakko' nun şehrine gelirler. Artık ruh eşi oldukları bellidir. Ama Lily bu durumdan korktuğu için ve güvenmediği için gizlemek durumunda kalırlar. Sizce Lily, yeşil bebeğimi benimseyecek midir? Ya da gittikleri şehirde onları neler bekliyordur? Okuyun ve görün diyorum. İçerisinde smut sahneler var bilginiz olsun. Seriyi genel olarak çok seviyorum. Saatler içerisinde bitirebileceğiniz bir kitap. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
Verakko’yu KurtarmakVictoria Aveline · Pukka Yayınları · 2025257 okunma