2023 81. kitabı
Okunma: 07 Eylül 2023 00:00
İlk olarak kapağın zarifliği çok hoşuma gitti. Hem sade hem de çekici duruyor. Ayrıca yazarın, kitabın içerisine koyduğu çiçekler çok hoştu çok mutlu oldum. Hemen içeriğe geçiyorum. Kitap biraz senden, biraz benden ve biraz da ondan bahsediyor. O deyince aklına kim geliyorsa tam olarak o kişiden. Onun seni görmezden gelmesinden, kötü hissettirmesinden ve senin hislerinden bahsediliyor. Açıkçası okurken ne kadar da ben diyerek okudum satırları. Hatta bazı satırların altını çizmeye kıyamadım bile ancak çizdim. Kısaca özetlemem gerekirse hislerime tercüman olan bir kitaptı. Mutlaka okumanızı tavsiye ederim. En azından hislerimizi görebilmeniz için göz atmalısınız. Kitaptan alıntılar: Hava soğuk, dedim ama bakışların kadar üşütmüyor. Ben birinin hiçbir şeyiyim, en çokta bu koyuyor... Şehrin miskinliğe gömüldüğü vakitte bana bir mum bile yakmamış, caddeler boyu elinde lambalarla dolaşmıştın. Ben sana romanlar yazmışım da sen tek bir dizisine gönül koymuşsun gibi. Sayfa sayısı: 91 Aldığım fiyat: Hediye.
Avira VeraÖzlem Malkoçoğlu · Luna Yayınları · 202313 okunma