Senin için döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok.
Öylesine biri
7. Gün. Ben geldim sevgilim, bu şekilde sana gelmek istemezdim ama hep böyle oluyor. Neyse. Ağlamak için hep köşe bucak arayan kız artık bir omuza ihtiyaç duyuyor. Artık görülmek istiyor. Bugün bir hafta olmuş bu takvimde. Aslında bunu başlatmadan çok öncesi de var ama sen bosver onları. Dün buraya gelmemiştim ama bak bugün duramadim geldim, özledim seni. Bir gün aklıma gelmezsen diğer gün mutlaka benimle oluyorsun. Ama seni düşünerek yaptığım bu eylem bile bana huzur veriyor, acı vererek de olsa...
Öylesine biri
9. Gün. Sevmekte haktır, ayrılmakta. Peki ya ağlamak? Bugün de "dağıldım biraz toparlanmalıyım." derken Yıldız Tilbe aklımda ruhumda sen belirdin. Boğazım ağrıyor yaz günü. Bağıra çağıra şarkı söylediğimden mi oldu yoksa içimdeki çığlıkları dışarı vuramamamdan kaynaklı mi oldu emin değilim. Özledim. Özlem. Aşk. Canım. Kalbim. Sen.
Öylesine biri
6. Gün. Merhaba bitanem, bugün böyle demek istedim. Bugün de ağladım evet, ama yokluğun çok büyük yara bende ne yapayım...Gökyüzünün altındaki çocuk, sen de beni bekliyor musun?
Öylesine biri
3. Gün. Dün üç gün kaldı demiştim ya, işte dün içime çöken öküz bir gün kaldığı içinmiş. Bugün iki kere uğramam gerekirdi buraya, dışarıdan çok umursamaz görünüyorum sanırım ama içimde fırtınalar koptu. Başaramadım, sevgilim. Ne kadar büyük konuşmuşum meğerse. Olmadı, hatalıyım. Yapamadım. Hayatta bu sefer ben de başaramadım, yüzüme yüzüme vuruldu. Bugün gökyüzü düne göre daha koyu, dün biraz pembemsiydi. Bugün gök yerine ben ağladım sanırım. Gökyüzüne bakıyorum yine, sende bakar mısın? Bir bakışına şuan ihtiyacım var.
Öylesine biri
1. Gün. Bugün ağladım ama hem sen vardın orda hem kırgınlıklarım, sayılır mı bilmiyorum.
Öylesine biri
Sanırım sen gelene kadar hep bir yanım iyi olmayacak.
Öylesine biri
Buraya her senin için ağladığımda kendimden bir şeyler bırakacağım.