Puan vermedi·324 syf.····Okunma: 05 Temmuz 2025 22:41 •Dark Romance
•Soylular Serisi (3 Kitap)
•Nefretten Aşka
•Smut
Konusu: Santiago De La Rossa çok köklü ve zengin bir cemiyetin kurucusunun oğlu. Geçmişte büyük bir patlama sonucu komploya kurban giden De La Rossa ailesinde, Santiago babasını ve kardeşini kaybederken kendisi patlamadan yüzündeki ve vücudundaki yaralarla sağ çıkar. Santiago insanlardan uzak, kendi karanlığında günleri geçirirken tek amacı patlama olan etkinliğe gitmesini sağlayan Moreno ailesinden intikamını almaktır.
Moreno ailesi de cemiyetin bir üyesi ama statü farklılıkları var. Ivy Moreno zorda olsa babası sayesinde cemiyetten uzakta bir hayat kurarak eğitim alır. Bir gün Ivy’nin üvey abisi Abel’in evine gelip babasının komaya girdiğini söylemesi üzerine kurduğu hayat tamamen yıkılır. Abel, Ivy’i Santiago De Le Rossa ile evlenmeye tehdit ederek mecbur bırakır.
Santiago De Le Rossa Moreno ailesinden nefret etse de Ivy’e karşı hisleri oluşmaya başlar. Santiago, Ivy’e olan hislerine rağmen intikamını almaya devam edebilecek mi? Galip gelen aşk mı olucak yoksa intikam mı?
Yorumum (Spoiler içerir): Kitap hem yeni bir yayın evinden olması hem de yan boyamasıyla oldukça dikkatimi çekti. Dark Romance sevenlerin seveceğini düşünüyorum. Ama Dark Romance okumaya yeni başlamak isteyenler için kitabı önermiyorum çok dark gelicektir. Akıcı bir anlatımı ve kurgunun merak uyandırması ile kitabı bir günde bitirdim. Kitap boyunca Santiago beni gerçekten delirtti. Ivy’e yaşattığı şeyler… Özellikle Abelden nefret ediyorum. (Ivy’e zorla saflık testi yaptırması beni çıldırttı.) Santiago özünde iyi olsa da nefreti gözünü kör etmiş. Yaptıklarından sonra pişmanda olsa bunları telafi edebilecek mi?? Kendi içindeki çatışmaları yenebilir umarım. Kitap öyle bir yerde bitti ki yani (Santiago’yu kim zehirledi? Ivy’i kaçıran kimdi? Abel’in asıl amacı ne?) 2. kitabı çok merak ediyorum umarım bir an önce çıkar.