Kitap bence çok güzeldi. İlk başlarda daha önce okumadan gördüğüm yorumlardan dolayı sıkıcı olabileceğinden korkmuştum fakat bence sıkıcı değildi. Aksine eğlenceliydi. Tabii bazı kısımlar sıkıcıydı elbette ama o kısımlarda bence çok azdı. Yani kısacası su gibi aktı diyebilirim okurken kendim için.
Aynı zamanda ayracında kitabın ana erkek ve kadın karakterinin yüzü vardı. Özellikle yapılan tonlama, gölge dikkatimi çekti. Yine bence çok güzeldi.
Aksiyon açısından bakarsak spoilersız bir inceleme yaptığım için pek bir şey söyleyemesem de güzeldi. Ama biraz daha romantizm bence daha iyi olurdu. Fakat bu tamamen öznel bir düşünce. Sizi bilemeyeceğim.
Kitabın kapağına gelecek olursak. Kapaktaki kılıncın parlaması bence oldukça güzel. Yine renkler kitaba uygun şekilde kullanılmıştı. Aynı zamanda ben ciltli aldım ve eğer beni kandırıp ciltsiz göndermedilerse kitabı ciltli aldığınızda şömizli gelmiyor. Karton kalın bir ciltte geliyor.
Ve kitabın arka kapağını kaldırdığımızda son sayfayı arkaya katlanmış şekilde görüyoruz. Yanlış anlamayın. Adını hatırlamıyorum o şeyin ama anlatmaya çalışacağım. Arka kapağı kaldırdığımız da son sayfa renkli olurya hani kapakla birleşik şekilde işte şekilde bir kağıdın yanına bir tane daha eklenmiş ve katlanmış olduğu düşünün ortadan eşit bir şekilde. İşte o şekilde bir kağıt var ve onu açıp ön kapağını da açıp oraya koyup ön kapağı kapatınca otamatik olarak kağıttan bir yan boyamamız oluyor. Bence bu en güzel yanı. Eğer anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadıysanız özür dilerim ve internetten araştırabilirsiniz.
Bu inceleme bu kadardı. Eğer unuttuğum bir şey varsa veya merak ettiniz sorabilirsiniz. Teşekkür ederim.