2025 359. kitabı
Değeri bilinmeyen bir adamın hikâyesi... Kalbinin üstüne basılıp geçilmiş Reha'nın hikâyesi Kör Köstü. Metro'da Vatman olan Reha, bir gün Alüze isimli bir kadınla tanışır. Alüze yalnız Reha'ya gösterdiği özgüveniyle, ona verdiği güvenle onu etkilemeyi başarır. Reha, onu kendinden çok sevmektedir. Öyle bir sevgi ki, onu hayatının merkezine koyarken kendini kenara doğru itmekten geri durmaz. Severek evlenmiş, ancak sevilmemiştir. Üstelik sürekli küçümsenir durur. Sunulan sahte bir sevgi, sonu gelmeyen kavgalar ve ardı arkası kesilmeyen kırıklıklar... Ruhu bataklığa saplanmış, kendisiyle çatışan Kör Köstü Reha... Okuduğum en güzel kitaplardan bir tanesiydi. Daha derin yorum yapardım, ancak spoiler vermek istemiyorum. Şunu söyleyebilirim: Dostoyevski'yi seviyorsanız bu kitaba bayılacaksınız. Merak etmeyin, asla anlaşılması zor değil. Mutlaka ama mutlaka okuyun. Her şeyiyle harika bir kitap. Dili çok güzel, anlaşılır. Derin bir anlatım var. Reha'nın yaşadığı her şeyi kalbinizin derinliklerinde hissediyorsunuz. Kör Köstü
Kör KöstüArjin Toprak · Kaktüs Sanat Yayınları · 20257 okunma