2025 151. kitabı
Toz Duman Sevdam Tuğba Ataş Aynı kader,farklı hayatlar…Biri hayata yenik düşmüş bir savaşçı,diğeri hayatı elinden çalınmış bir avcı.Bu iki insan #anlaşmalıevlilik yapar. Sizce bu iki yaralı yürek aynı yolda yürüyebilecek mi arkadaşlar? Evliyken kendi gibi evli bir kadını seven Yusuf,bu beraberlikten bir kız evladı olur ama karısının parası daha cazip geldiği için çocuğuna sahip çıkmaz.Nikahlı karısından olan kızı Hazal a da,sırf aşık olduğu kadından olmadığı için sevgi göstermez.Hatta bir zamanlar sevdiği kadının intiharına da göz yumar.Oyle cok hatalar yaptı ki affı Rabbim e kalmış.Kulların affetmesi bence cok zor arkadaşlar Seçimi kazanmak için sokaktan bulup eve getirdiği,sadece prestij için yanına aldığı on yaşındaki çocuğun elini kana bulatacak kadar zalim bir adam olan Yusuf Çağlayan ı okurken inanın bi kaşık suda boğmak istedim arkadaşlar. Yakut u çıkarları icin kullanan Yusuf icin en büyük acı Yakut u öldürmeyi planlarken kızı Hazal ın ölüm haberini alışıydı.Rabbim düşmanımın başına bile vermesin(amin) Azra nın abisi Kerem in eşi olan Sıla,kötülükten beslenen,gaddar ve duygusuz biriyken kucağına bile alamadığı yavrusunun acısıyla yaptığı kötülüklerin bedelini en acı bir şekilde ödediğine sahit olduğumuz eserde Sıla nın ve Yusuf un pişmanlığını okumak yüreğime serin sular serpti arkadaşlar. Neden insanoğlu kendine acılar uğradığında aklı başına geliyor.Yaptıkları kötülüklerin bedelini hiç bir suçu olmayan masum insanları kaybettikten sonra ödemiş mi oluyorlar? Yakut,hem annesi hem babası tarafından kalbinde derin yaralar açılmış biriydi. Alacağı #intikam için,Azra ile anlaşmalı evlilik yapan Yakut un yaşadıkları yüreğime dokundu.Benim için kolay bir okuma olmadı Yakut un kız kardeşi kimdi? Yakut un öz babasını kim öldürmüştü? Hazal ın katili kimdi? Duyduklarını ölçmeden,tartmadan Kerem e yetiştiren kimdi? Yakut un kim olduğunu bilmeden kan verdiği kişi kimdi? Cevaplar eserde Kitabın 473 sayfa oluşu gözünüzü korkutmasın.Yazarımızın kalemi su gibi akıcı. Kalın sağlıcakla @sevtapeken_ @tug_baatas @kitapcilginlariokuyor #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #kitapçılgınlarıokuyor #sevtaplaokuyoruz
Toz Duman SevdamTuğba Ataş · Arete Yayınları · 20243 okunma