·376 syf.····Okunma: 30 Mayıs 2026 00:00 tekrar okumamın ardından;
diziyi izledikten sonra tekrar okuyayım dedim ve gracelogan sezonu için heyecanım on kat arttı! hala uzak kaldıkları kısımların biraz daha detaylı işlenmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü logan’ın bir anda bu denli bağlanmasını pek kafamda oturtamıyorum ama bunu kabullenebilirim sanırım. Hannah kısmının olabildiğince hızlı bitmesinden dolayı ve second chance trope’unun pek de fena olmayan bir şekilde işlenmesinden mutluyum. logan’ın aptallığını görmezden gelmeye çalışacağım. ayrıca onun ailesel sorunlarını dizide de izledikten sonra kendime daha yakın hissettim, onu seviyorum. dizide nasıl ele alınacaklarını bilmiyorum ama umutluyum. sorum var sahneleri, ted bundy sahnesi, grace’in listesi, yemekhanedeki öpücük, logan ve grace’in babası, paris ve tabi ki son bölümdeki minik hannahgrace sahnesi için oldukça heyecanlıyım. eminim kitaptakinden çok daha iyi ele alacaklar. sabırsızlıkla bekliyor ve uçarak deanallie kitabına geçiyorum<3
****************
serinin ikinci kitabını da oldukça hızlı bir şekilde bitirdim. sanırım bu serideki kadın karakterleri seviyorum. grace de aynı hannah gibi sevdiğim, kendimden parcalar bulduğum, okumaktan keyif aldığım bir karakter oldu. fakat aynısını logan için söyleyemeyeceğim maalesef. kitabın ilk sayfasını okumamla birlikte ondan ışık hızıyla soğumam bir oldu. sonraki dengesiz tavırları da bunu pek değiştirmedi ne yazık ki. ilk kitapta hannah'a olan ilgisini fark etmiştim fakat çok ciddiye almamıştım. bu yüzden kitabın bu şekilde başlaması ve baya uzun süre bunun üzerinden devam etmesi hoşuma gitmedi. ve konu ancak hannah onunla konuştuğunda çözüldü, gerçekten inanılmaz. galiba grace'e karşı olan ilgisini kendisinin farkına varmasını isterdim, hannah onu karşısına oturtup harfi harfine açıklamasıyla değil. grace ile olan ilişkileri de bana biraz hızlı geldi. hannah ve garrett ikilisine daha fazla bağlanmıştım sanırım. öte yandan grace'i sevdim. sadece ona birkaç tane daha iyi arkadaş yazılmasını tercih ederdim, karakterin yapısı gereği daha fazla arkadaşı olmasını bekliyordum. son bölüme ise bayıldım. daha fazla hannah ve grace okumak istiyorum, seriye devam edeceğim