2025 58. kitabı
Merhabalar Efendim. ️ Sizlere favori uzaylı romantizmi serimin 3. kitabının yorumu ile geldim. ️ 2. Kitapta kurtarılan insan kadınlar vardı hatırlıyorsak. Ve bunlardan 2 tanesi daha güvenilir olduğunu düşündükleri ormana kaçmışlardı. İşte Lily o iki kızımızdan bir tanesi. Dünyadaki yaşamında çokça gezen ve kamp yapan ailesi sayesinde vahşi ormanda nasıl hayatta kalınacağını iyi biliyor. Diğer kızımız Alex ile ormanda yolları acı bir şekilde ayrılıyor ve Lily kendi başına ve zorlukla bu ormanda bir çıkış yolu bulmaya çalışıyor. Uzaylımız Verakko ise bu ormana kaçan 2 insanı bulmakla görevli kişilerden biri. Kanatlı bir düşman uzaylı ile boğuşurken bu kanatlı uzaylı Verakkoyu havalandırarark kaçırmaya çalışıyor ve havada iken Verakkonun onu tesir etmesi ile Vekakkoyu ormanda düşürüyor. Kamp yaptığı yerde büyük bir düşme çatırtısı duyan Lily ise Verakko ile bu şekilde karşılaşıyor. ️ Tek kelimeyle mükemmeldiii. Bayıla bayıla okuyorum bu serinin her kitabını. Çiftimiz çok tatlıydı. Aralarındaki o çekim ve kimya mükemmeldi. Verakkonun gizlediği şeyler yüzünden zor da olsa Lily den uzak durma çabası, Lily'in ise içten içe ona güvenmesi.. Verakkonun diğer ruh eşi çiftlerine özenmesi ve Lily den ilk görüşte etkilenmesine rağmen belirmeyen ruh eşi izlerini ümitsizce beklemesi.. hepsi çok güzeldii Bu seride en sevdiğim şey erkeklerin kadın karakterlere bebek gibi davranmaları. Bayılıyorumm Adeta kadın karakterlerin gözlerinin içine bakıyorlar. Erimemek mümkün değil. Lily ve Verakko, Verakko’nun şehrine gittiklerinde ise saklanan bazı şeyler ortaya çıkmak zorunda kalıyor ve bu da çiftimizi birbirlerinden biraz uzaklaştırıyor. Burada Verakko’nun Lily’i hiçbir zaman bir zorunluluk altında bırakmak istememesi ve bunun için kendi hayatını riske atmasını okumak çook değerliydi. Çok güzel bir çifttiler. Serinin devam kitabını heyecanla bekliyorum.️ Ben bu serinin bu kitabını da çok sevdim. Eğer konusu ve trope'ları ile sizin de ilginizi çektiyse mutlaka bir şans verin derim.
Verakko’yu KurtarmakVictoria Aveline · Pukka Yayınları · 2025257 okunma