·634 syf.····Okunma: 14 Temmuz 2025 16:44 O son ne o son beni bir hastaneye yetiştirin zira bünyem o sonu asla kabul etmiyor. Az çile çekmişiz gibi, o son cidden insanın kalbini sökmekle aynı bilgin olsun Şevy. O sonu şimdilik konuşmayı bırakıp serinin üçüncü kitabından biraz bahsetmek istiyorum. Özellikle ikinci kitabın sonunda okurlar olarak Turan' ın "bela" haliyle çok güzel tanıştık. (Valla o haline bir memnun olduk ki sormayın eridik bittik ) Sezin' in esir tutulduğu andan sonra gözümüzü hastane de açtık. Turan' ın Sezin' e olan bağlılığı, kıyamaması enfesti. (Adamın içi giderken eriyen bir ben ) Sezin ve Turan bu olaydan sonra daha da yakınlaşmışlardır ve evlenmeye karar vermişlerdir. (Özellikle Sezin' in bir aile için bu kadar istekli olması o kadar tatlıydı ki içime sokasım geldi onu) Bu evlilik kararı çiftimizin geçmişlerine de ışık tutar ve Sezin' in iki kitaptır üstünkörü bildiğimiz ailesi ile ilgili olan sorunlarına dalış yaparız. (Ailesinden anası dahil hiçbirini sevmiyorum topluca bir yerde ateşe versek bunları keşke dedim okurken. Pislikler..) Sezin geçmişine gittikçe ben olduğum yerde kriz geçirdim resmen. Kızı kendi elleriyle mahvetmiş bir aile başka hiçbir halta da yaramamışlar zaten. Yine kitapta diğer çiftleri okumak çok keyifliydi benim için. Her zaman favorim Ziyafet ve Kubat ikilisi olacak. (Çığlık attım onları okurken sonunda gerçekten artık birşeyler yoluna gitmiştir bu kitapta çiftimiz için.) Arka planda Göktuğ ve Melike Nisan' ı okumak kahkaha attırdı bana çok eğlencelilerdi. Fırat ve Sevil ikilisinin bu kitapta hem kırgınlıklarını hemde heyecanlarını okumak bambaşka bir boyuttu benim için. Kısaca yine bu kitapta bağların, dostluğun ve ailenin ne kadar önemli olduğunu okuyoruz. Veeeee evlenme kararı alan çiftimizin yanında tüm Keleş timi olarak bir isteme gecesine konuk oluyoruz. (Ama nasıl heyecanlı nasıl keyifliydi var ya sanırsın sende orda törendesin ) Tabi bu törenden sonra bize bir Rize yolları görünüyor. Yıllardır ayak basmadığı topraklara Sezin Kaza nişanlısı ile giderek ortalığın anasını ağlatıyor desek yeridir. Aslında çok masumdu o topraklara ayak basma sebebi dedesi, en kıymetlisi, ölü bile olsa Turan'ı tanısın diye gitmişlerdi. Ta ki mezarlıkta ailesiyle karşılaşıp türlü hakaretlere maruz kalana kadar.. ( öyle birşey ki bu kısımlar hem duygulanıyorsunuz, hem sinirden deliye dönüyorsunuz, hemde Turan'la birlikte bir tane de ben çaksam ağızlarının ortasına diyorsunuz.) Velhasıl Sezin' in aklında yine Rize' ye gitmesi ile ilgili bir dümen dönmektedir. Bunu Tunceli'ye geri döndüğümüzde öğreniyoruz ama yemin ediyorum üç kitaptır ben bu kısmın hayalini kurdum. Yani o haberin ailesine gittiği zaman yıkılışlarını okumak için öldüm bittim ben. Oh be etkisi yarattı bende müstahak bunlara dedim )
Ama kitabın sonu diyorum arkadaşlar. Mahvoldum diyorum. Bir anda bir hareket kazandı sondaki o çatışmalar, komplolar ama asla ben timden birini kaybetmeye hazır değildim. Kim olduğunu söylemeyeceğim lütfen okurken benim kadar kahrolur musunuz tek başıma bu acıyı kaldıramam. Askeri kurgular arasında en sevdiğim serilerden biri. Bu tarz sevip hala okumamış olan varsa gitsin alsın seriyi. Şimdiden Hepinize Keyifli Okumalar Diliyorum