ASHER&REİNA2
2025 67. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2025 15:17
Rina'nın okuduğum 30.kitabı!! Bu kadına olan hayranlığım >>>> Reina'ya büyük bir nefret duygusuyla başlamıştım bu kitaba o yüzden ilk kitabı okumak işkence gibiydi. İçimden hep 'Rina'ya güven Eda' diyerek ilerledim ve sonunda kitabı bitirdim. Asher Carson sen mükemmel bir detaysın ya gerçekten mükemmel bir detaysın. Ah o kardeşin yaşıyor olsaydı ona ne serenatlar yapacaktım bir bilsen.... Yani şöyle söyleyeyim. Reina'da az anasının gözü değilmiş. Rai Sokolov mafyada ama Reina'da orada olsa yabancılık çekmezmiş. Konumuz, Rai ve Rei ikiz kardeşler. Rei yaşadığı bir olaydan ötürü hafızasını kaybediyor. Kendisinin adı aslında Rai ama kardeşiyle Rus mafyasının peşinde olmasından dolayı yer değiştiriyorlar. Ve ikisinin de hayatı tamamen değişiyor. Uluslararası avukatımız Alex ve oğlu Asher Rei'ye sahip çıkıyor. Asher ve Rei nişanlıdırlar. Fakat ikisi de Asher'ın kardeşinin ölümünden sonra birbirlerinden nefret edip uzaklaşmışlardır. Konuşulmayan konular ve ölüm onları bedenen ayırmış olsa da yine aynı sebepler onların birleşmesine sebep olmuştur. Ben Rai ve Rei'nin bir kaç sahnesini okumak isterdim. Aralarındaki ilişkiyi biz Rai'nin kitabında görüyoruz zaten ama eski genç hallerinde de görmek isterdim. Rei ve Asher arasındaki enerji ve ilişki mükemmeldi. Asher'ın nefreti çok yerindeydi. Kim olsa aynı şekilde hissederdi tabi. Birde ne kadar nefret ederse etsin asla geçmeyen aşkına engel olamaması... kısacası dibine kadar toksiklerdi :D İkisinin iletişimsizliği beni kara kuyulara attı. Hele Asher'ın yaşadığı o ikilem o kadar kötüydü ki. Bir tarafta kardeşi bir tarafta sevdiği kadın. Bir tarafta ölü, bir tarafta yaşayan ölü. Offf çok zordu çok. Kitap genel olarak çok güzeldi. Kime güvenmediysem, kimden şüphelendiysem hepsi doğru çıktı :D Şimdi okumaktan kaçtığım bir kaç kitabı vardı onları okusam mı diye düşünüyorum... Keşke kitabın sonunda küçük Garet'i de okusaydık biraz :D Neyse büyük versiyonlarına bakacağız artık. Mükemmel bir evren, mükemmel bir kitap. Eline, emeğine, kalemine sağlık. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar.>>>>>>
All The LiesRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 202274 okunma