2025 91. kitabı
GÖLGE HIRSIZI ~ ONUR GÜRLEYEN İçerik ; Fantastik kurgu Yetenekli bir kadın hırsız Sağ kolu bir adam Gücün simgesi bir kılıç Taht mücadeleleri, ihanetler, oyunlar Yaratıklar, cuceler, kehanetler 319 sayfa Merhaba… Bugün yerli bir fantastik tavsiyesiyle geldim. #golgehirsizi yazarımız @onurgurleyenn nin dördüncü kitabı ve ayrıca Onur Bey bir karikatürist. Bize detaylarıyla büyülü bir dünya yaratmış satırlarında. Kitabın başında yer alan harita, okurken olayları daha iyi kavramanızı sağlıyor. Çünkü kitaptaki hiç bir isim bilindik isimlerden değil. Tamamen farklı bir dünya sunmuş bize yazar. Kendisini bu anlamda ayrıca tebrik ediyorum,detaylar çok iyiydi. Sonuyla okuyucuyu şaşırtmayı başaran kitabın kısaca konusuna değineyim. Ana karakterimiz Gölge Hırsızı lakaplı Yasaen’in daha sonra isminin Esmaloth olduğunu öğreniyoruz. Aynı sekilde sağ kolu Marat’ın da ismi de olaylar değiştikçe değişiyor. Bu hırsız öyle bir hırsızdır ki gizli hazineleri sessizce araklar. Bunu da elindeki büyülü asası ile başarır. Önemli mevkilerde pek çok müşterisi vardır. Son müşterisi ona zor bir iş vermiştir. Krallıkların gücünün simgesi büyülü olan on iki adet Aykesen kılıcından birini sahibinden çalmasını ister. Sahibi de Köprüşehir Sultanının sürgündeki oğlu, tam bir savaşçı olan Ruslen’dir. Ruslen’den o kılıcı çalmak çok da kolay değildir. Kılıcını çalmadan önce Bey kızı Elenimar, cariye Belis, Tumman Kaplanı Omar ve Prenses Mornem’in hayatlarına dokunması lazımdır. Öyle bir etkisi olur ki artık hiç biri için hayat eskisi gibi olmayacaktır. Büyüler, ejderhalar ve yaratıklar ile dolu bu büyülü dünyada Gölge Hırsızı’nin bıraktığı izleri takip etmeye var mısınız? Okuma listemin 1574.kitabı… @yolakademiyayinevi #gölgehırsızı #onurgurleyen #fantastik #fantastikkitap #reklam değil #nihllckkitap #yeniyorum #yeni #newpost #booksbooksbooks #instagram #keșfet #keşfetdeyiz #neokudum #okudumyorumladım #kitap #kitapyorumu
Gölge HırsızıOnur Gürleyen · Mythos Kitap · 202414 okunma