·280 syf.····Okunma: 16 Temmuz 2025 10:57 “Dallarımı kırmam yetmezmiş gibi bir de yakardım. Yeter ki yanımdakiler her daim yeşil kalsın.”
Selam arkadaşlar
Yeni kitabım @kanonkitap @yazarbaharensari kaleminden #iyiniyetimdençokşeykaybettim.
Kitabın ana karakteri Piraye… Kendine ait bir kafesi olan güçlü bir kadındır. Hayatını yoluna koymuş gibi görünse de, bir görüşmeyle her şey değişiyor. Kafesini devretmek isterken karşısına çıkan Ali Cengiz, Urfalı, karanlık işlerle uğraşan bir adam. Aralarında zıtlıklar var ama olaylar hızla gelişiyor ve hiç tanımadan evleniyorlar.
İşte asıl hikâye de burada başlıyor. Evlilikten sonra Piraye’nin başına gelmeyen kalmıyor. Pirayanin Ali Cengiz için yaptığı iyilikler karşısında güveni, maddi ve manevi olarak bir çok şeyi kaybettiğini anlatıyor Yazar da burada bize aslında kimseye kolay kolay güvenilmeyeceğini anlatıyor.
Kitabın dili sade ve akıcıydı biz okurlara verdiği mesajlar ise çok önemliydi.
Ancak Piraye Bazı şeyleri fark etmesine rağmen hâlâ “belki düzelir” diye devam etmesi hayal kırıklığına uğratıyor Ama bu da hayatın bir yansıması; gerçek hayatta da bir çok kadın bu durumu yaşıyor maalesef.. BELKİ DÜZELİR. Ama belki