2025 89. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2025 22:57
Lily, uzaylılar tarafından kaçırılmış ve gözlerini bir hücrede açmıştır. Bir süre sonra başka kadınlarında kaçırıldığını fark etmiş ve hep birlikte onları tuttukları yerden kaçmayı başarmışlardır. Bu gezegenin onlar için güvenli olduğunu düşünmemektedir. Bu yüzden arkadaşı Alex ile diğer kadınlardan ayrılıp şanslarını ormandan yana kullanmışlardır. Lily, zorlu şartlara alışkın olmasına rağmen bu orman onu da zorlayacak gibi görünüyordur. Tabi işler ters gider ve Alex ile yolları ayrılır. Lily bir hafta boyunca ormanda tek başına kalır ve bir gece kurduğu kampa gökten bir adam düşmüştür. Verakko, başkalarının düşüncelerini etkileme yeteneği olan biridir. Ona kaçırılan insanları bulma görevi verilmiştir. Ancak görev sırasında onu kanatlı bir uzaylı türü olan Strigi tarafından kaçırılmış ve havadan ormanın içinde düşmüştür. Verakko ormana giden kadınlardan biri ile karşılanmayı beklemiyordur. Ona yardım edip sonrasında eve gidip sorumluluklarını yerine getirme planı yapmıştır. Lakin, Lily'nin ruh eşi olduğuna dair şüpheleri her geçen gün artmaktadır. Öyle olsalar bile Lily onu ruh eşi olarak tanıcayak mıdır? Uzaylı romantizmi türünde yazılan bu seri kısa süre içerisinde favorim halini aldı.Bu mırlayan adamları okumak çok keyifli.Her kitap farklı karakterleri anlatsa da kurguyu daha iyi anlamak için birinci kitaptan başlamanızı tavsiye ederim.Verakko seride en merak ettiğim karakterlerden biriydi özellikle ten rengi onu diğerlerinden ayırıyordu.Zorlu erkek karakterler okusakta Verakko düşüncelerini içinde yaşayan ve kendini ifade etmekte zorlanan biriydi.Lily ise güçlü ve daha açık olan taraftı.Verakko'nun sakladığı bazı durumlar vardı ve ortaya çıktığında işler iyice karışık bir hale geldi.Lily inatçılığını sürdürse de bir yere kadar dayanabildi. Çünkü ucu Verakko'ya
Verakko’yu KurtarmakVictoria Aveline · Pukka Yayınları · 2025256 okunma